U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Helperzwembad

Helperzwembad

Het Helperzwembad is een buurtzwembad waar u terecht kunt voor recreatief baantjes trekken, zwemlessen, speelmiddagen en nog veel meer. Er is voor elk wat wils!

Recreatiebad

Het recreatiebad, ook wel het oude bad genoemd, is ook beschikbaar voor vele groepslessen en recreatief zwemmen. Het bad heeft ook een springplank.

25 meterbad

De recreatieve en fanatieke zwemmer kan op zijn eigen tempo baantjes trekken in het 25-meterbad. Ook zwemlessen en groepslessen vinden plaats in het 25-meterbad. Het bad heeft een beweegbare bodem en is ook toegankelijk voor mensen met een handicap. Het zwemwater heeft een temperatuur van 27,5°C. In de vakanties ligt er spelmateriaal in het water, zodat er een echt waterfestijn van gemaakt kan worden.

Horeca en kinderfeestjes!

Het Helperzwembad is geweldig voor een kinderfeestje! Elke woensdagmiddag tussen 13.30 en 17.30 uur kunnen kinderen hier terecht om uren te ravotten in het water. De kinderen raken op een gezonde en leuke manier die enorme berg energie kwijt. Voor u is het relatief rustig. En.. het Helperzwembad is in Groningen altijd in de buurt!

Meer informatie over kinderfeestjes

 

Zonnebanken

Het Helperzwembad heeft de beschikking over twee zonnebanken waar u heerlijk kunt ontspannen en een lekker kleurtje kunt krijgen.


Openingstijden zonnebanken
Maandag t/m vrijdag

07.00 - 21.00 uur
Zaterdag

09.00 - 11.00 uur

Tarieven

De zonnebanken werken op muntstukken van € 2,-

Direct naar:

Openingstijden 
Tarieven 

Klachten

Heeft u een klacht? Laat het ons weten, wij doen ons uiterste best deze zo spoedig mogelijk op te lossen. U kunt uw klacht telefonisch, via e-mail of via het klachtenformulier aan ons kenbaar maken.

Telefoon: 050-367 6105
E-mail:
klachten@wsr.groningen.nl

Klachtenformulier

Vertrouwenspunt Sport & doorverwijzing

Het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ streeft – met de branche – naar een zwemklimaat zonder ongewenste intimiteiten en acht het van belang dat ongewenste omgangsvormen, waaronder seksuele intimidatie, wordt voorkomen en bestreden.

Mocht u een melding willen doen of meer willen weten over het vertrouwenspunt zie dan de website van NOC*NSF.

Contact gegevens

Bezoekadres : Moddermanlaan 40, 9721 GP Groningen
Postadres: Postbus 194, 9700 AD  Groningen.
Tel:(050) 525 49 30
E-mail:

Openingstijden balie