U bent hier: Home / Nieuws / Aanvraag sportaccommodaties seizoen 2015/2016

Aanvraag sportaccommodaties seizoen 2015/2016

Sportverenigingen en groepen kunnen hun jaarlijkse seizoensaanvraag weer indienen voor het gebruik van de gemeentelijke sportaccommodaties.

Om er voor te zorgen dat de sporters van de Groninger sportverenigingen of groepen ook in het seizoen 2015/2016 kunnen blijven sporten in de gemeentelijke sportaccommodaties, heeft de gemeente onlangs brieven met aanvraagformulieren gestuurd naar alle gebruikers van ijsbanen, zwembaden, sporthallen, sportparken, gymzalen en dojo's.

De seizoensaanvraag kan uiterlijk woensdag 13 mei worden geretourneerd middels bijgevoegde retourenveloppe of online. Het streven is om gebruikers vóór de zomervakantie te informeren over de toewijzing van sportruimte in het seizoen 2015/2016.

Online aanvragen
De aanvraag van sportruimte kan middels de bijgevoegde logincode ook online ingevuld worden, eenvoudig vanachter de computer (geen tablet). Bij het online aanvragen hoeven de papieren aanvraagformulieren niet opgestuurd te worden.

Heeft u de brief plus aanvraagformulieren niet ontvangen? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de medewerkers van de afdeling accommodatieplanning, te bereiken per e-mail: verhuur@wsr.groningen.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren op telefoonnummer: 050-3676366.