U bent hier: Home / Nieuws / Bauke Mollema Tocht 9 augustus

Bauke Mollema Tocht 9 augustus

Zondag 9 augustus 2015 vindt in Groningen de 3e editie van de Bauke Mollema Tocht plaats. De start en finish is bij sportcentrum Kardinge. De tocht wordt georganiseerd door Le Champion en SEG Cycling. Bauke Mollema wil met deze tocht zijn fans en wielerliefhebbers de gelegenheid geven met hem mee te fietsen.

De Bauke Mollema Tocht is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren fietsliefhebber. Er zijn 3 afstanden 65 km, 110 km en 165 km.

Alle afstanden vertrekken vanuit de stad Groningen en voeren door het mooie landschap van Noord-Groningen en een deel van Friesland. Alle routes zijn door Bauke Mollema zelf bepaald, gaan door zijn trainingsgebied. Op de routes ook een stukje kasseien en een tussensprint!

Bauke fietst zelf ook mee (110 km), samen met enkele van zijn wielercollega’s. Trek, zijn sponsor, is met volgauto’s en de rennersbus ook aanwezig.

Inschrijven
Inschrijven voor de Bauke Mollema Tocht kan t/m 2 augustus 2015 zowel individueel als met een groep. Le Champion en NTFU leden krijgen korting op het inschrijfgeld.

Website
Bezoek de officiële website van de Bauke Mollema Tocht.