U bent hier: Home / Nieuws / Feestelijke opening Sportpark Corpus den Hoorn

Feestelijke opening Sportpark Corpus den Hoorn

Op dinsdag 27 oktober zal het sportpark feestelijk worden geopend door wethouder Paul de Rook en FC Groningen directeur Hans Nijland.

De renovatie van het sportpark is afgerond. Sinds maart 2014 is er hard gewerkt aan de herstructurering van Sportpark Corpus den Hoorn. Mede door de komst van FC Groningen heeft het sportpark een ware make-over ondergaan. Dit zal feestelijk worden gevierd op dinsdag 27 oktober.

Zo hebben bestaande kunstgrasvelden een nieuwe toplaag gekregen. Is er een combiveld kunstgras voetbal/rugby én een combiveld voetbal/american football gekomen en een extra kunstgrasveld geschikt voor voetbal. De wielerbaan heeft een nieuwe toplaag gekregen en er zijn nieuwe kleedkamers geplaatst. Daarnaast is er een extra entree op het sportpark gecreëerd met een brug over de wielerbaan. Als laatste zijn er drie nieuwe medigras voetbalvelden bij gekomen, exclusief voor FC Groningen. Hiermee is de langgekoesterde wens van FC Groningen uitgekomen om alle teams op één trainingslocatie onder te brengen.

Wethouder Paul de Rook en FC Groningen directeur Hans Nijland zullen de officiële openingshandeling verrichten door het onthullen van de vernieuwde entree om 18.45 uur en het verzorgen van de aftrap bij de voetbalwedstrijd FC Groningen Beloften tegen GRC Groningen (1ste helft) / Groen Geel (2de helft). Deze wedstrijd begint om 19.00 uur en is voor iedereen toegankelijk.

Kijk voor meer informatie over Sportpark Corpus den Hoorn op www.sport050.nl.