U bent hier: Home / Nieuws / Fotoreportage sportcentrum Kardinge

Fotoreportage sportcentrum Kardinge

Onlangs zijn er foto's gemaakt van het vernieuwde sportcentrum die o.a. worden gebruikt voor de website.

De afgelopen maanden heeft fotograaf Jurjen Drenth een fotoreportage van sportcentrum Kardinge gemaakt. De foto's zijn bedoeld om het vernieuwde sportcentrum in beeld te brengen waarbij de nadruk ligt op de sfeer en mensen die sporten en vertier hebben en het sportcentrum als ontmoetingsplek gebruiken. We hebben er voor gekozen om onze eigen klanten in beeld te brengen, dus de werkelijke sporters en bezoekers van sportcentrum Kardinge. De fotoreportage wordt gebruikt voor de website en overige communicatie-uitingen.

Met Jurjen Drenth zijn nadrukkelijk afspraken gemaakt om de privacy van onze sporters, bezoekers en personeelsleden te waarborgen. Er is afgesproken dat wanneer hij mensen expliciet heeft gefotografeerd dat hij de emailadressen van deze mensen noteert en de foto's toestuurt. Het bewerken en nazenden van de foto's kan enige tijd duren.

Wij hanteren de volgende regels m.b.t. het maken van foto's in sportcentrum Kardinge.

Tijdens activiteiten in en rond de gemeentelijke sportaccommodaties (zwembaden, sportgebouwen en sportparken)  worden regelmatig foto’s gemaakt. Een deel van deze foto’s wordt gebruikt voor publicitaire doeleinden en/of geplaatst op de website van de WSR. Gezien het grote aantal foto’s en de vele gezichten op deze foto’s is het in de regel niet mogelijk iedereen van te voren om toestemming te vragen voor publicatie. De WSR gaat echter zorgvuldig om met de belangen van afgebeelde personen. Mocht een bezoeker of personeelslid desondanks bezwaar hebben tegen het gebruik van een bepaalde foto, dan zal deze op diens verzoek zo spoedig mogelijk worden verwijderd.

Mocht u gefotografeerd zijn, al dan niet met uw expliciete toestemming, en u heeft (alsnog) bezwaar dat wij de foto's mogelijk gebruiken dan kunt u contact opnemen via dit .


Voor meer informatie over fotograaf Jurjen Drenth zie zijn website