U bent hier: Home / Nieuws / IJshockeyhal zaterdag 12 september open!

IJshockeyhal zaterdag 12 september open!

De koelmachines draaien weer op volle toeren en het begint al aardig te vriezen in Kardinge! Op zaterdag 12 september kunt u het ijs op in de ijshockeyhal. De langebaanschaatsers moeten nog even geduld hebben, de 400m baan gaat open op zaterdag 3 oktober.

In het nieuwe ijsseizoen bieden wij weer volop cursussen en lessen aan. Nieuw dit seizoen zijn de wekelijkse instuiflessen en de seizoenscursus voor volwassenen.

Instuiflessen schaatsen volwassenen
Een schaatsles op basis van instuif. Inschrijven vooraf is niet nodig, u kunt gewoon komen en meedoen! De instuiflessen zijn bedoeld voor schaatsers die hun techniek willen verbeteren en bijvoorbeeld extra aandacht willen besteden aan de bochten.

De instuiflessen beginnen op donderdag 29 november en zijn op iedere donderdag (m.u.v. schoolvakanties) van 20.45 - 21.45 uur. Een les kost per keer € 13,35 (inclusief entree tot de baan). Kijk hier voor meer informatie.

Seizoenscursus schaatsen volwassenen
Het hele seizoen lessen! Dat betekent 18 x lessen inclusief 18 x gratis recreatief schaatsen. De cursus is bedoeld voor mensen die beter willen leren schaatsen.

De seizoenscursus start op donderdag 29 november en is iedere donderdag (m.u.v. schoolvakanties) van 19.00 - 20.00 uur. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Voordelig schaatsen met het gezin
Op zaterdag- en zondagochtend van 10.00 - 12.00 uur geldt het voordelige gezinstarief voor maximaal 5 personen uit één gezin. Een gezinskaart kost slechts € 14,70.

Kijk voor meer informatie over schaatsen op kardinge.nl/schaatsen