U bent hier: Home / Nieuws / Kick-off Energy Sport Xperience: 2 mei 2017

Kick-off Energy Sport Xperience: 2 mei 2017

Tijdens de Nationale Sportweek in Groningen vindt de Energy Sport Xperience plaats. Dit initiatief, een samenwerking tussen de gemeente Groningen, het Huis van de Sport Groningen en de Energy Valley Topclub, is bedoeld om alle takken van sport in Groningen onder de aandacht van het brede publiek te brengen.

De Energy Sport Xperience vindt op 9 september van 12.00 tot 17.00 uur plaats in de grote hal van Sportcentrum Kardinge. De hal wordt verdeeld in diverse pleinen elk met een eigen thema. Zo is er onder andere een waterplein, een ijsplein, zaalsport, een running-area en een fietsgebied. De  Groninger Topsportclubs Donar, Lycurgus, GIJS, Nic., FC Groningen en GHHC zullen aanwezig zijn en bij toerbeurt in de spotlights staan. Bezoekers aan het event kunnen kennismaken met de aangeboden sporten door ze zelf uit te proberen en te ervaren.

Om deelname aan alle sporten te stimuleren kan men gedurende het event stempels sparen waarbij een volle kaart in aanmerking komt voor een prijs. Deelname  aan de Energy Sport Xperience gratis.

Ter voorbereiding op de Energy Sport Xperience wordt er een kick-off meeting gehouden. Tijdens deze meeting zal er uitleg worden gegeven over de wijze waarop de sporten gepresenteerd kunnen worden bijvoorbeeld via stands, clinics en/of andere activiteiten. Ook wordt de halindeling bekend gemaakt en komen de deelnamevoorwaarden aan bod.

De kick-off meeting vindt plaats op 2 mei, van 19:30-21:00 uur in Sportcentrum Kardinge. Indien u hierbij aanwezig wilt zijn stuur dan per omgaande een bericht naar info@evtc.nl. Na aanmelding ontvangt u ter zijner tijd de programma- en locatiedetails. In geval u wel belangstelling heeft om deel te nemen, maar verhinderd bent om bij de kick off aanwezig te zijn, kunt u dit per mail aangeven.