U bent hier: Home / Nieuws / Klanttevredenheidsonderzoek Sporthallen

Klanttevredenheidsonderzoek Sporthallen

De Gemeente Groningen is gestart met een grootschalig tevredenheidsonderzoek onder de sporters die gebruik maken van de gemeentelijke sporthallen en de Tiggelhal in Ten Boer.

De gemeente wil graag weten wat sporters vinden van o.a. de bereikbaarheid, het onderhoud en hygiëne van de sporthallen en de kwaliteit van de sportmaterialen. Daarnaast wordt ook de mening gevraagd over kantines en kleedkamers.

Ben je tevreden, of vind je dat het beter kan? De Gemeente Groningen wil het graag weten. Klik hier om de vragenlijst in te vullen. Onder de deelnemers verloten we toegangskaarten voor Groninger Topsportclubs en de hoofdprijs is een sportmaterialenpakket van € 150,-!

Hoe meer sporters de vragenlijst invullen, hoe beter de gemeente weet wat ze aan de sporthal kan verbeteren. Daarom willen we je vragen om zoveel mogelijk bekendheid te geven aan het onderzoek. Dat kan bijvoorbeeld via je verenigingswebsite of via de social media kanalen,  zoals een Facebook pagina of WhatsApp groep van je sportvereniging of team.

Alvast bedankt voor de medewerking.