U bent hier: Home / Nieuws / Menzis Tenniskids@school evenement verplaatst naar Stadjershal

Menzis Tenniskids@school evenement verplaatst naar Stadjershal

De afsluiting van het Menzis Tenniskids@school traject in Groningen zou morgen, vrijdag 30 juni plaatsvinden op de Grote Markt. Vanwege de weersverwachtingen is echter besloten om de afsluiting te verplaatsen naar de Stadjershal. Dit om de veiligheid op de tennisbanen te waarborgen.

Het programma blijft ongewijzigd. Nog steeds gaan zo'n vijfhonderd kinderen tennissen met voormalig toptennisser Jacco Eltingh. Vrijdagochtend is het programma speciaal voor kinderen van Groningse basisscholen die hebben deelgenomen aan het Menzis Tenniskids@school traject. De kinderen hebben in de afgelopen maanden een aantal tennislessen gekregen op de basisschool en sluiten op 30 juni het traject af. 

In de middag (van 14.00 uur tot 16.00 uur) is er ook voor kinderen die niet hebben deelgenomen aan het traject, de mogelijkheid om te tennissen. In de middag zijn alle kinderen welkom, met en zonder tenniservaring. Gedurende het Menzis Tenniskids@school traject in Groningen hebben verschillende trainers van verenigingen in Groningen tennislessen verzorgd, waarbij ruim zeshonderd  kinderen aan het tennissen zijn geslagen. Met dit project trachten Bslim Groningen, de KNLTB en jeugdpartner Menzis zoveel mogelijk kinderen structureel aan het bewegen te krijgen.

Locatie
Stadjershal
Laan Corpus Den Hoorn 98
9728 JR Groningen