U bent hier: Home / Nieuws / Nieuw verhuursysteem voor gebruik sportvoorzieningen

Nieuw verhuursysteem voor gebruik sportvoorzieningen

Gemeente Groningen roept sportclubs en scholen op om contactgegevens te controleren.

Sinds mei 2016 is de Gemeente Groningen bezig met het inrichten van een nieuw verhuursysteem, namelijk BSpaas. Huurders van gemeentelijke sportvoorzieningen kunnen hiermee online hun seizoensplanning inzien en incidenteel sporthallen, gymzalen en dojo’s aanvragen en betalen (Het streven is dit half oktober operationeel te hebben). Daarnaast is het mogelijk om een online profiel bij te houden. Door het nieuwe verhuursysteem komen de bevestigingen en facturen er anders uit te zien dan sportclubs en scholen van ons gewend zijn. Huurders zijn ook door middel van een brief geïnformeerd over deze veranderingen, zie hieronder:

Bevestiging
Bevestigingen voor het seizoen 2016-2017 worden binnenkort verstuurd naar uw e-mailadres dat bij ons bekend is. Indien u geen e-mailadres heeft opgegeven worden deze bevestigingen per post verzonden.

Facturatie
In de eerste of tweede week van oktober beginnen wij met het factureren voor het seizoen 2016-2017 (september). Hierbij nemen wij ook de facturatie voor augustus mee.

Controle contactgegevens
Omdat sportclubs de bevestiging(en) in het vervolg per e-mail krijgen, is het belangrijk dat wij over het juiste e-mailadres beschikken. Huurders krijgen op dit e-mail adres ook de inloggegevens. Het is dan ook erg belangrijk dat u uw gegevens controleert en wijzigingen zo snel mogelijk aan de afdeling Sport050 doorgeeft. De gegevens staan in de brief. Mocht uw sportclub of school geen brief van ons hebben ontvangen, geef dit dan zo spoedig mogelijk door via het e-mailadres: .

Online verhuur sporthallen, gymzalen en dojo’s
Binnenkort is het ook mogelijk om online een sporthal, gymzaal of dojo te reserveren én te betalen. Dit is een langgekoesterde wens van onze klanten en dit gaan we nu mogelijk maken. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie.