U bent hier: Home / Nieuws / Nieuwe lessen en activiteiten in de zwembaden.

Nieuwe lessen en activiteiten in de zwembaden.

Vanaf woensdag 19 augustus heeft sportcentrum Kardinge een aantal nieuwe lessen en activiteiten! Zo hebben we jongerenzwemles, Aqua Tech, Speciaal zwemmen, gezinsochtend ook op zaterdag, kweekvijvers en Fifty Fit zwemmen.

Jongerenzwemles
Jongerenzwemles is bedoeld voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Heeft uw kind bijvoorbeeld nooit zwemles gehad maar is het nu te oud om met de kleintjes mee te doen, dan is jongerenzwemles iets voor uw kind! De zwemles is op woensdag van 18.30 - 19.00 uur.
Lees meer...

Aqua Tech
Aqua Tech betekent op een gezonde en afwisselende manier bezig zijn met de zwemsport. Het doel van Aqua Tech is om in een gezellige ontspannen sfeer aan lichaamsbeweging te doen en aan verbetering van de conditie te werken. Deelnemers moeten de zwemkunst wel machtig zijn. Het accent ligt o.a. op het aanleren van de zwemslagen.
Lees meer...

Speciaal zwemmen
Voor iedereen die om speciale redenen behoefte heeft aan rust en privacy tijdens het zwemmen, bieden wij een half uur per week speciaal zwemmen aan. Onder begeleiding van een vaste zweminstructeur kunt u zwemmen in warm water van 30 graden en 1.30 m diep (borsthoogte). Eigen begeleiding meenemen is mogelijk. U hoeft niet te kunnen zwemmen om deel te nemen.
Lees meer...

Gezinsochtend ook op zaterdagochtend
De gezinsochtend is nu op zaterdag- en zondagochtend van 10.00 - 12.00. Op beide ochtenden geldt de voordelige gezinskaart.
Lees meer...

Kweekvijver 3+ en 4+
Kweekvijver 3+ is een groep speciaal voor 3 jarigen waarbij u als ouder samen met uw zoon of dochter les krijgt in het instructiebad met een verhoogde bodem.
Kweekvijver 4+ is voor kinderen vanaf 4 jaar die nog te jong zijn voor de echte zwemles. Uw kind krijgt les waarbij u als ouder in zwemkleding naast het bad zit.
Lees meer...

Fifty Fit zwemmen
Fifty Fit zwemmen was voorheen seniorenzwemmen. De activiteiten zijn nog steeds hetzelfde, alleen de naam is veranderd.
Lees meer...

Kinderfeestjes
De kinderfeestjes zijn vernieuwd! U kunt nu kiezen uit een gouden, zilveren en bronzen feestje! Voor ieder wat wils!
Lees meer...