U bent hier: Home / Nieuws / Nieuwe sportvloer Gymzaal Verlengde Lodewijkstraat

Nieuwe sportvloer Gymzaal Verlengde Lodewijkstraat

In de zomervakantie is de vloer van Gymzaal Verlengde Lodewijkstraat vervangen.

In de zomervakantie is de sportvloer in de gymzaal aan de Verlengde Lodewijkstraat (in de wijk Oosterpoort) vervangen. Dit is gedaan na opmerkingen van de verenigingen en scholen die gebruik maken van deze sportaccommodatie.

Deze opmerkingen waren voor de gemeente aanleiding om een onafhankelijke keuring uit te laten voeren door een door NOC*NSF gecertificeerd keuringsbedrijf. Het bleek dat de sportvloer niet meer aan de norm voldeed. Voor dit seizoen stond oorspronkelijk in de planning om de kleedkamers op te knappen en volgend jaar pas de vervanging van de sportvloer. In overleg met hoofdgebruiker GTTC (Groninger TafelTennis Club) is dit omgedraaid. Volgend jaar zijn dus de kleedkamers aan de beurt.

De gehele sportvloer is vervangen en heeft nu dezelfde kleur blauw gekregen als andere gemeentelijke sportaccommodaties. Het is een sportvloer pulastic pro 110 comfort. Dit is een klasse 2 multifunctionele sportvloer die allround geschikt is voor diverse sporten. Er ligt nu belijning in voor volleybal, basketbal en badminton (uitbreiding).