U bent hier: Home / Nieuws / De 400m baan is open!

De 400m baan is open!

Op zaterdag 3 oktober is de 400-meter baan open gegaan. Daarmee is het echte ijsseizoen weer begonnen.

Vanaf nu kan je dus én weer in de ijshal én op de 400-meter baan schaatsen. Bekijk hier de openingstijden.

Instuiflessen volwassenen (nieuw!)
Nieuw bij Sportcentrum Kardinge zijn de schaatslessen op basis van instuif. Inschrijven vooraf is niet nodig, je kunt gewoon komen en meedoen! Tijdens de les worden een aantal techniek aspecten behandeld en bestaat er de mogelijkheid om de instructeur te vragen naar specifieke aanwijzingen die belangrijk zijn voor jou. De start is vanaf week 44 op de donderdag van 20.45-21.45 uur. Lees meer!

Seizoenscursus (nieuw!)
Ook nieuw is de seizoenscursus. Een vaste instructeur begeleidt de groep. Alle aspecten van de schaatstechniek komen in deze cursus uitgebreid aan bod. De seizoenscursus begint in week 44 en gaat door t/m  week 11. De lestijden zijn op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur, voor lichtgevorderd/gevorderd. Lees meer!

Schaatslessen
Natuurlijk hebben wij ook nog de reguliere schaatslessen die we niet moeten missen! Sportcentrum Kardinge biedt voor iedereen schaatslessen aan. Of het nu gaat om schaatslessen voor de jeugd of voor volwassenen, voor beginners of voor ver-gevorderden, bij ons is iedereen welkom om te komen schaatsen. Lees meer!