U bent hier: Home / Nieuws / Parkeeronderzoek Sportpark Corpus den Hoorn

Parkeeronderzoek Sportpark Corpus den Hoorn

In verband met de plannen voor het TopsportZorgCentrum wil de gemeente weten op welke dagen en tijdstippen bezoekers van het parkeerterrein gebruik maken.

De beoogde locatie van het nieuw te bouwen TopsportZorgCentrum is aan de Laan Corpus den Hoorn, ter plaatse van het parkeerterrein tussen VOS interieur en de sportvelden. Van te voren onderzoekt de gemeente Groningen de effecten van de bouw van dit centrum.

Om beter inzicht te krijgen in het huidige gebruik van het openbare parkeerterrein bij Sportpark Corpus den Hoorn zal er vanaf zaterdag 28 november een onderzoek op dit terrein worden gehouden. Twee enquêteurs zullen namens de gemeente Groningen gebruikers van het parkeerterrein benaderen om een korte enquête af te nemen. De uitkomst van de enquête geeft de gemeente inzicht  in welke gebruikers op welke dagen en tijdstippen van het parkeerterrein gebruik maken.

De enquêteurs zullen op onderstaande tijdstippen aanwezig zijn.

  • Zaterdag 28 november, van 9:00 uur tot 15:00 uur.
  • Maandag 30 november t/m donderdag 3 december, dagelijks van 7:30 uur tot 9:30 uur, van 12:00 uur tot 14:00 uur en van 18:00 uur tot 20:00 uur.