U bent hier: Home / Nieuws / Prijswinnaar Onderzoek Gymzalen en Dojo's bekendgemaakt!

Prijswinnaar Onderzoek Gymzalen en Dojo's bekendgemaakt!

Door mee te doen aan het Onderzoek Gymzalen en Dojo's heeft Martijn Wassenaar uit Groningen de waardebon ter waarde van 150 Euro gewonnen.
Martijn Wassenaar uit Groningen heeft de waardebon ter waarde van 150 Euro gewonnen. Hij was 1 van de bijna 500 respondenten die de online enquête voor het Onderzoek Gymzalen en Dojo's heeft ingevuld. De winnaars van de sportcheque hebben inmiddels ook bericht gehad.

Martijn heeft de enquête ingevuld voor de gymzaal in de Vensterschool SPT aan de Eikenlaan. Hij is als leerkracht van groep 5 werkzaam aan de Bisschop Bekkerschool, eveneens gevestigd in de Vensterschool. "Ik ben bevoegd gymleraar. Dus als onze vaste brede vakdocent ziek is, dan val ik af en toe in. Daarnaast gebruiken we de gymzaal tijdens onze jaarlijkse meesters en juffendag."

In zijn vrije tijd maakt Martijn ook wel eens gebruik van de naastgelegen Sporthal Selwerd, voor een potje zaalvoetbal met vrienden."Over de gymzaal in de Vensterschool ben ik eigenlijk niet zo heel positief, aldus Martijn. Dat heeft vooral te maken met de akoestiek in de sportruimte en in de kleedkamers. Daar ben ik ontevreden over. Met kinderen is het natuurlijk altijd wel rumoerig, maar hier is het wel extreem. Helemaal als je je bedenkt dat dit ook gewoon een plek is waar de hele dag gewerkt wordt door mensen. Ik weet van een collega van mij dat hij hier met oordoppen in lesgeeft. Maar ik heb gehoord dat er iets gaat gebeuren met bekleding van de wanden, dus dan wordt het vast beter."

Over de ruimte in de zaal, de belijning, schoonmaak en temperatuur is Martijn tevreden. "En dat je alle vaste toestellen, zoals ringen, touwen en baskets elektrisch kunt bedienen, is natuurlijk ontzettend handig."

Het Onderzoek Gymzalen en Dojo's is afgerond en op basis van de resultaten van de online enquête en het groepsgesprek, wordt nu druk gewerkt aan het eindrapport. De verwachting is dat dit na de zomer klaar is en de resultaten in het najaar kunnen worden gepresenteerd.