U bent hier: Home / Nieuws / Prijswinnaar Onderzoek Sporthallen bekendgemaakt!

Prijswinnaar Onderzoek Sporthallen bekendgemaakt!

Door mee te doen aan het Onderzoek Sporthallen heeft Jasper Vos uit Groningen de waardebon ter waarde van 150 Euro gewonnen.

Jasper Vos uit Groningen heeft de waardebon ter waarde van 150 Euro gewonnen. Hij was 1 van de bijna 600 respondenten die de online enquête voor het Onderzoek Sporthallen heeft ingevuld. De winnaars van de sportcheque hebben inmiddels ook bericht gehad.

Jasper heeft de enquête ingevuld voor Sporthal De Wijert, waar hij nu een jaar met veel plezier volleybalt in het 3de herenteam van volleybalvereniging Oryx. “Ik ben tevreden met de sporthal. Het is een ruime hal en de verlichting en temperatuur zijn prima. Het blijft natuurlijk wel een gedateerde hal en de douches en kleedkamers zijn sterk verouderd. We hebben een tijdje last gehad van een te gladde vloer. Ik volleybal hier graag, en ook in de kantine is het na afloop altijd erg gezellig.” Op het naderende einde van Sporthal de Wijert (op de plek komt het nieuwe MFA met een spelhal, red.) reageert Jasper stellig: “Ik hoop echt dat de nieuwe spelhal genoeg ruimte biedt om te volleyballen, dat hij 7 meter hoog wordt  vind ik in ieder geval positief. Natuurlijk biedt de nieuwe sportaccommodatie voordelen doordat alles nieuw is, maar toch blijft een drankje na de training ook wel prettig.”

Het Onderzoek Sporthallen is afgerond en op basis van de resultaten van de online enquête en het groepsgesprek, wordt nu druk gewerkt aan het eindrapport. De verwachting is dat dit na de zomer klaar is.