U bent hier: Home / Nieuws / Prijswinnaar Onderzoek Sportparken bekendgemaakt!

Prijswinnaar Onderzoek Sportparken bekendgemaakt!

Door mee te doen aan het Onderzoek Sportparken heeft Jacco van Leeuwen uit Groningen de waardebon ter waarde van 150 Euro gewonnen.

Jacco van Leeuwen uit Groningen heeft de waardebon ter waarde van 150 Euro gewonnen. Hij was 1 van de bijna 500 respondenten die de online enquête voor het Onderzoek Sportparken heeft ingevuld. De winnaars van de toegangskaarten voor de Groninger Topsportclubs hebben inmiddels ook bericht gehad.

Jacco heeft de enquête ingevuld voor het Atletiekcentrum in het Stadspark. Hij is er vaak te vinden als jurylid van Groningen Atletiek. Daarnaast helpt hij mee bij wedstrijden op de baan. Zijn 3 kinderen zijn ook fanatiek lid van Groningen Atletiek, al heeft één nu wel aangegeven ook eens een andere sport te proberen. Zelf zit hij vooral op de racefiets. In het dagelijks leven is Jacco manager bij het Rijksvastgoedbedrijf, onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties.

Over het Atletiekcentrum in het Stadspark is hij erg tevreden. "Het is een mooie en goed onderhouden atletiekbaan, die een paar jaar geleden is gerenoveerd." Groot probleem is echter het parkeren in het Stadspark. "Vooral op trainingsavonden en bij grotere wedstrijden met veel publiek van buiten de Stad, is het lastig om alle auto's kwijt te kunnen. Gelukkig kunnen we voor de finale van de landelijke CD competitie op 16 september ook gebruik maken van de parkeerplaats bij de Gasunie." 

Het Onderzoek Sportparken is afgerond en op basis van de resultaten van de online enquête en het groepsgesprek, wordt nu druk gewerkt aan het eindrapport. De verwachting is dat dit na de zomer klaar is en de resultaten in het najaar kunnen worden gepresenteerd.