U bent hier: Home / Nieuws / Sfeerverbetering Sporthal Vinkhuizen

Sfeerverbetering Sporthal Vinkhuizen

Naar aanleiding van een klanttevredenheidsonderzoek uit 2012 zijn in Sporthal Vinkhuizen kortgeleden twee gigantische sportfoto’s op de muren van de sporthal aangebracht.

De gebruikers typeerden de hal voorheen namelijk als een beetje saai. Dat kwam onder andere naar voren in het klanttevredenheidsonderzoek dat in 2012 onder sporters van de gemeentelijke sporthallen is gehouden.

Natuurlijk moeten de sporthallen in eerste instantie schoon, heel en veilig zijn maar de gemeentelijke sporthallen zouden van binnen ook wel eens een wat sportievere uitstraling kunnen krijgen. Hier is gehoor aan gegeven door Sporthal Vinkhuizen in de afgelopen kerstvakantie te “pimpen” met twee doeken (van 30 bij 5 meter) aan de wanden met afbeeldingen van basketballers. Sporthal Vinkhuizen is een echte basketbalhal. Samen met de hoofdgebruiker van de sporthal, basketbalvereniging Celeritas-Donar, die heeft meegedacht over de invulling, is dit fantastische resultaat tot stand gebracht.

Kijk voor meer informatie over Sporthal Vinkhuizen en de overige gemeentelijke sporthallen op: www.sport050.nl/sporthallen.