U bent hier: Home / Nieuws / Stap op de fiets en maak kans op FC Groningen prijzen!

Stap op de fiets en maak kans op FC Groningen prijzen!

Ga je de komende maand op de fiets naar een thuiswedstrijd van FC Groningen? Dan maak je kans op mooie prijzen! FC Groningen, Groningen Bereikbaar, de Energy Valley Topclub en HEALTH i PORT slaan de handen ineen en stimuleren het initiatief Love to Ride.

Love to Ride is een internationaal concept waarbij mensen elkaar stimuleren de fiets te pakken. Naar het werk, maar zeker ook naar het Noordlease Stadion van FC Groningen. Supporters, die mee doen aan de FC Groningen-competitie, maken kans op FC-prijzen waaronder een gesigneerd wedstrijdshirt seizoen 2017/2018, een VIP-arrangement voor 4 personen of een gesigneerde FC-bal. Bedrijven kunnen meedoen aan de bedrijvencompetitie, waarbij ze kans maken op een arrangement voor 25 personen bij een thuiswedstrijd van FC Groningen.

Wilko Huyink, directeur Groningen Bereikbaar, is blij met het gezamenlijke initiatief. 'De komende jaren wordt er in de stad gewerkt aan de wegen en het spoor. De bereikbaarheid zal hierdoor tijdelijk verslechteren. Wij stimuleren mensen na te denken over alternatieven voor de auto. Dit initiatief in samenwerking met FC Groningen draagt daar zeker aan bij'. Ook Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, ziet het belang van de actie. 'Ook wij als club gaan hinder ondervinden van de werkzaamheden. Deze fietscompetitie stimuleert onze supporters op wedstrijddagen, maar ook doordeweeks, de fiets te pakken. Elke supporter die dit doet helpt niet alleen mee de overlast zoveel mogelijk te beperken, het is bovenal ook heel gezond. En dat past uiteraard uitstekend bij onze club waar duurzaamheid en bewegen hoog in het vaandel staan.'

Deelnemers die tussen 5 april en 16 mei de fiets pakken, kunnen de ritten registreren via de app van Love to Ride. Op die manier maken ze kans op de prijzen.