U bent hier: Home / Nieuws / Topsportdag 28 februari

Topsportdag 28 februari

Echt iedereen kan sporten, dus waarom niet samen!

De tweede editie van de Top Sportdag Groningen komt er weer aan, een ontzettend gave sportdag die geschikt is voor écht iedereen. Heb jij zin om woensdag 28 februari de hele dag te sporten samen met leeftijdsgenoten én topsporters, tijdens clinics gegeven door professionele sporters van verschillende Topsportclubs uit Groningen? Dit is je kans!

Op woensdag 28 februari 2018, in de voorjaarsvakantie, is het weer zo ver. Dé sportdag die geschikt is voor écht elke sporter! Valide, verstandelijk beperkte én kinderen met een auditieve beperking tussen de 8 en 15 jaar zullen samen deelnemen aan vette clinics verzorgd door professionele sporters van de topsportclubs FC Groningen, Abiant Lycurgus, Donar, NIC, GIJS Groningen en GHHC Groningen. Er zal dan ook een tolk aanwezig zijn die ervoor zorgt dat de kids met een auditieve beperking net als de rest maximaal kunnen deelnemen aan de clinics!

Ook kunnen er kinderen (vanaf 8 jaar) met een lichamelijke beperking deelnemen aan de Top Sportdag. Deze deelnemers zullen ingedeeld worden op leeftijd en zullen onder anderen deelnemen aan de clinics zitvolleybal, rolstoelbasketbal, rolstoelhockey en zelfs rolstoelrugby! Deze sporten worden ook dit jaar weer aangeboden door Stichting BEA.

Kan jij nou niet wachten om deel te nemen aan deze dag? Dan kun jij je  inschrijven via http://www.evtc.nl/projecten/top-sportdag-groningen en dan zien wij jou woensdag 28 februari 2018 bij de ACLO in Groningen.

Maar wees er snel bij, want vol is vol!