U bent hier: Home / Nieuws / Uitnodiging buitensportverenigingen

Uitnodiging buitensportverenigingen

Gemeente Groningen nodigt sportclubs uit voor een bijeenkomst over het Gelijk Speelveld op 13 februari 2017.

De Gemeente Groningen is al enige tijd in gesprek met de Sportkoepel over een ‘Gelijk Speelveld’ op de sportparken. Aanleiding hiervoor was de onvrede onder de clubs over de huur en verschillende vergoedingen die voor de ene club wel gelden maar voor andere clubs weer niet. Dit betekent dat de ene club veel hogere kosten heeft dan de andere club. Dit ongelijke speelveld willen wij gelijk trekken.

Sport050 nodigt u daarom uit voor een bijeenkomst over het project Gelijk Speelveld op 13 februari 2017 van 19.30 uur t/m 20.30 uur in Sportcentrum Kardinge. Wethouder Paul de Rook zal aanwezig zijn om het openingswoord te verzorgen. Wij vragen u om tijdens de bijeenkomst met maximaal twee personen aanwezig te zijn.

Tijdens de bijeenkomst informeren wij u over de kaders van het Gelijk Speelveld. Hoe ziet het Gelijk Speelveld eruit en hoe komen wij vanuit de huidige situatie in het Gelijk Speelveld. Na de presentatie is er gelegenheid om per thema vragen te stellen.

Na deze bijeenkomst gaan we met de individuele clubs in gesprek om de specifieke situatie van de club te bespreken. Wij hopen u tijdens de bijeenkomst te zien, mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met sport050 via secretariaat@sport050.nl

Download hier de uitnodiging  of lees meer over Gelijk Speelveld