U bent hier: Home / Nieuws / Vervanging sportvloer Gymzaal Verlengde Lodewijkstraat

Vervanging sportvloer Gymzaal Verlengde Lodewijkstraat

Naar aanleiding van klachten van gebruikers wordt in de zomervakantie de sportvloer in de gymzaal vervangen.

In de zomervakantie wordt de sportvloer in de gymzaal aan de Verlengde Lodewijkstraat (in de wijk Oosterpoort) vervangen. Dit na opmerkingen van de verenigingen en scholen die gebruik maken van deze sportaccommodatie.

Deze opmerkingen waren voor de gemeente aanleiding om een onafhankelijke keuring uit te laten voeren door een door NOC*NSF gecertificeerd keuringsbedrijf. Het bleek dat de sportvloer niet meer aan de norm voldeed. Voor dit seizoen stond oorspronkelijk in de planning om de kleedkamers op te knappen en volgend jaar pas de vervanging van de sportvloer. In overleg met hoofdgebruiker GTTC (Groninger TafelTennis Club) is dit omgedraaid. Volgend jaar zijn dus de kleedkamers aan de beurt.

De gehele sportvloer wordt vervangen en krijgt dezelfde kleur blauw als andere gemeentelijke accommodaties. Het wordt een sportvloer pulastic pro 110 comfort. Dit is een klasse 2 mutifunctionele sportvloer die allround geschikt is voor diverse sporten. Er komt belijning in te liggen voor volleybal, basketbal en badminton (uitbreiding).