U bent hier: Home / Nieuws / Voorjaarsvakantie activiteiten zwembaden en ijsbaan

Voorjaarsvakantie activiteiten zwembaden en ijsbaan

Tijdens de voorjaarsvakantie worden er weer verschillende activiteiten georganiseerd in Zwembad de Parrel, in het Helperzwembad en in het het zwembad en ijsbaan van Sportcentrum Kardinge.

Iedere middag in de zwembaden zijn er verschillende activiteiten voor kinderen. De entree is een regulier zwemkaartje. Voor het Helperzwembad en in Zwembad de Parrel is er een speciaal kindermiddag-vakantie-tarief van €2,95.
Deze vakantie hebben we ook weer een grote opblaasglijbaan die iedere dag in een ander zwembad staat. In het zwembad van Kardinge en in zwembad de Parrel zijn de activiteiten tussen 14.00 en 16.00 uur. In het Helperzwembad vinden ze plaats tussen 13.30 en 17.00 uur. Zie hieronder het complete programma per zwembad.

KardingeHelperzwembadDe Parrel
maandag Opblaasbaan Apenkooi Snorkelen
dinsdag Onderwaterbaan Kabelbaanrace Opblaasbaan
woensdag Snorkelen Opblaasbaan Schatduiken
donderdag Zweeds Zwemspel Schatduiken Duikplank- en Loopmatrace
vrijdag Ballonnenspel Ganzenbord Apenkooi

IJsbanen
Tijdens de vakantie wordt er ’s morgens 5-daagse spoedcursus schaatsen gegeven voor jong en oud met als afsluiting de elfstedentocht schaatsen. Opgave kan via het online aanmeldformulier.
Op de overige recreatieve tijden in de ijshockeyhal zijn rekjes en sleetjes beschikbaar en is er vrij ijshockey op een gedeelte van de baan.