U bent hier: Home / Nieuws / Walking Football Festival Kardinge

Walking Football Festival Kardinge

3 juni vindt het festival plaats in Kardinge, inlooptraining op 21 april.

Bent u 60+ en bent u liefhebber van het voetbalspel en wilt u werken aan een goede conditie samen met leeftijdsgenoten? De samenwerkende voetbalverenigingen Dio Groningen, Gvav Rapiditas en V.V. Oosterparkers samen met FC Groningen bieden u de mogelijkheid om mee te doen met Walking Football.

Op 21 april om 13.00 uur kunnen belangstellenden meedoen of kijken bij een demonstratietraining van de FC Groningen Oldstars op sportpark Kardinge op het veld van Gvav. Heeft u interesse of wilt u meer informatie dan kunt u terecht bij: Karlijn van der Walle via mailadres: voorzitter@gvav.nl

Op 3 juni zal op sportpark Kardinge het eerste walking football festival plaatsvinden met amateurverenigingen uit Groningen en de BVO's uit Noord Nederland. Bij voldoende belangstelling zal/zullen er een team(s) samengesteld worden van spelers van Dio, Gvav en Oosterparkers en omwonenden van het sportpark. Dit team zal onder de naam Kardinge Oldstars gaan voetballen. In aanloop naar het toernooi zal er door dit/deze team(s) getraind worden onder begeleiding van professionele trainers.

Zie ook bijgevoegde flyer.