U bent hier: Home / Nieuws / Gewijzigde parkeersituatie Corpus den Hoorn vanwege werkzaamheden

Gewijzigde parkeersituatie Corpus den Hoorn vanwege werkzaamheden

Van dinsdag 18 april tot dinsdag 30 mei 2017 vinden er veranderingen plaats aan het voorterrein van sportpark Corpus den Hoorn. Het terrein waarop het Topsportzorgcentrum komt, wordt bouwrijp gemaakt. Tevens wordt de parkeerplaats heringericht.

Om hinder voor de bezoekers minimaal te houden, zijn tijdens de werkperiode altijd minimaal 200 parkeerplaatsen beschikbaar. Voor het parkeren in het weekend wordt tijdens deze periode aanvullende parkeergelegenheid geboden. Bezoekers van het sportpark kunnen dan ook gebruik maken van het personeelsparkeerterrein van het Martini Ziekenhuis. Op het laatste weekend tijdens de bouwperiode na (27/28 mei) kan er ieder weekend gebruik gemaakt worden van het parkeerterrein. Bezoekers worden verzocht zich te melden aan de intercom bij de slagbomen, waarna toegang tot het parkeerterrein wordt geboden. Voor het uitrijden dient men zich wederom aan de intercom te melden.

Met ingang van volgend sportseizoen is het parkeerterrein van het ziekenhuis ieder weekend beschikbaar voor bezoekers van het sportpark. Er wordt een kaartuitgiftesysteem geplaatst en de toegangskaart hiervan dient afgestempeld te worden op het sportpark. Hierna kan de bezoeker het parkeerterrein verlaten.