U bent hier: Home / Nieuws / Wie neem jij mee naar de Nationale Sportweek?

Wie neem jij mee naar de Nationale Sportweek?

Gemeente Groningen roept sportaanbieders op om tijdens de Nationale Sportweek de deuren open te zetten.

De Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement dat een week lang sporten in de etalage zet. Het laat zien hoe gezond en vooral hoe leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek vindt dit jaar plaats van 18 t/m 25 april, ook in Groningen. 

De hele week zetten honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders hun deuren open, organiseren clinics, toernooien of houden demonstraties. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten. Alle deelnemende sportaanbieders zijn te vinden op de internetsite: www.nationalesportweek.nl.

Ik neem je mee…
De Nationale Sportweek wordt georganiseerd door NOC*NSF met als doel meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past en ze vervolgens de weg naar de sportvereniging te laten vinden. Het thema van de Nationale Sportweek is: "ik neem je mee", dat betekent dat sporters niet-sporters mee kunnen nemen naar hun vereniging om ze kennis te laten maken met hun sport.

Groninger sportaanbieders die zich willen aanmelden of meer informatie over de Nationale Sportweek willen, kunnen terecht op www.nationalesportweek.nl.