U bent hier: Home / Sporten / Arrangementen / Arrangementen op maat

Arrangementen op maat

Sportcentrum Kardinge biedt tal arrangementen aan op maat; vergaderen, clinics, bedrijfsfeesten, groepsuitjes. Voor ieder wat wils

Arrangementen op maat

Activiteiten onderneem je in Sportcentrum Kardinge. Of je nu een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of een familiedag wilt vullen; in Kardinge ben je aan het juiste adres. Ook zijn er mogelijkeden tot vergaderingen gecombineerd met een sportieve activiteit.

Mogelijkheden sportcentrum

Mogelijkheden recreatiegebied

Recreatiegebied Kardinge is een fraai natuurgebied tegen het Sportcentrum aan. De omgeving nodigt uit om in te wandelen, fietsen of te hardlopen en met het Zilvermeer, in de volksmond het Kardingeplas genoemd, kan er ook gezwommen worden. Bij Recreatiegebied Kardinge liggen ook de sportvelden van diverse sportclubs en zijn er een flink aantal sport- en amusementsverblijven:

- Een indoor-skicentrum;
- Een kinderspeelhal;
- Een klimcentrum (met klimtoren);
- Een pitch & putt baan;
- Een topsporthal;
- Een indoor kartbaan;
- Een bowlingcentrum.

Horeca

Bij al onze arrangementen bieden we horeca aan. U kunt kiezen uit arrangementen, maar u kunt het ook op maat laten maken. Voorbeelden zijn:

  • koffie bij ontvangst
  • lunch
  • borrel
  • diner
  • buffet

Voor meer informatie over de horeca arrangementen kunt u contact opnemen met Horeca Kardinge.Contact

Als u gebruik wilt maken van bestaande opties, kunt u het online aanvraag formulier invullen. Een op maat gemaakte offerte kunt u aanvragen via de . Geef duidelijk uw contactgegevens door in de mail.