U bent hier: Home / Sporten / Arrangementen / Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Als u op zoek bent naar een geschikte feestlocatie voor uw feest, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een familiefeest, een bedrijfsfeest of een studentenfeest, voor elke gelegenheid zijn wij de perfecte feestlocatie.

Eigen wensen
U kunt bij ons een feest samenstellen naar uw eigen wensen. Of het nu gaat om het aantal mensen, de zaal, de inrichting, de activiteit, de muziek of de catering. Wij luisteren graag naar uw wensen en helpen u het mogelijk te maken. Weet u nog niet precies wat u wilt? dan doen wij graag een passend voorstel.

Restaurant en café
Wij beschikken over een eigen restaurant en café. Hier kunt u terecht voor een kop koffie, een biertje en diverse belegde broodjes, snacks en andere heerlijkheden. Ook kunnen er speciale wensen ingewilligd worden. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een feestlocatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Poolparty

Het subtropisch zwembad van Sportcentrum Kardinge is al jarenlang een populaire feestlocatie voor studenten, scholen en bedrijfsfeesten. Regelmatig wordt het subtropisch zwembad omgetoverd tot een bruisende feestlocatie, succes verzekerd!
Horeca is inbegrepen en wordt volledig verzorgd door Sportcentrum Kardinge. 

Contact

Voor reserveringen en meer informatie  kunt u contact opnemen met Sportcentrum Kardinge, tel 050 367 6767 of mail naar . Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Geef duidelijk uw contactgegevens door.