U bent hier: Home / Sporten / Racketsporten / Tennissen

Tennis en Squash in Kardinge

Kardinge is een compleet racket- centrum voor de recreatieve tennisser en squasher. Op onze binnen- of buitenbanen kunt u het hele jaar door tennissen. Op het middenterrein van de overdekte schaatsbaan zijn zeven tennisbanen, buiten liggen zes nieuwe premium gravel tennisbanen. Het sportcentrum heeft daarnaast negen squashbanen, voorzien van een verende beukenvloer.

Zie voor de tarieven de website van tsckardinge


Tennis lessen

Gedurende het seizoen zijn er verschillende squash- en tenniscursussen.

Voor meer informatie en inschrijven voor squashles gelieve contact op te nemen met de tennisschool via telefoonnummer 050 - 750 15 40 of info@smashing.nl.

Tennisschool Smashing

Tennisschool Smashing stelt haar ruime ervaring op tennisgebied ten dienste van individuele tennissers en tennisverenigingen. Op dit moment zijn er 17 verenigingen aangesloten bij Smashing en volgen er meer dan 1500 man elke zomer lessen bij de 23 verschillende trainers.

Smashing voor individuele spelers
Wil je plezierig trainen en je tennisniveau verhogen? Of wil je af en toe een balletje slaan, maar weet je niet waar? Tennisschool Smashing zorgt voor trainers en baanruimte.

Jong talent
Smashing is ook betrokken bij de opleiding van jong regionaal tennistalent. Smashing verzorgt namelijk in de provincie Groningen alle trainingen voor Tennisteam het Noorden. Deze stichting stimuleert de ontwikkeling van talentvolle jeugdtennissers uit de noordelijke provincies.

Tennisschool Smashing en Sportcentrum Kardinge

Op 1 september 2008 heeft Tennisschool Smashing de exploitatie van de racketsporten in Sportcentrum Kardinge overgenomen van de gemeente Groningen. Na deze overname is Smashing druk aan de slag gegaan met het uitbreiden van de trainingen en verhuur in het sportcentrum.

Op dit moment volgen er ruim 170 tennissers tennisles in Kardinge, zijn er verschillende scholen die wekelijks scholentennis krijgen van gediplomeerde Smashing trainers. Ook komen er wekelijks veel vaste tennis- en squashklanten hun favoriete sport beoefenen in Kardinge.

Openingstijden

De banen zijn geopend van maandag t/m vrijdag tot 22.00 uur,  de squashbanen tot 21.45 uur. Zaterdag en zondag blijven de tennis- en squashbanen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

DALUREN
Ma t/m vr: 09.00 - 18.00 uur

PIEKUREN
Ma t/m vr: 18.00 - 23.00 uur
Za en zo: 10.00 - 18.00 uur


Kijk bij afwijkende openingstijden voor vakanties en bijzondere ( feest) dagen

Tennisarrangement

Een balletje slaan met vrienden of collega’s? Dat kan tijdens een tennisclinic, een leuk alternatief voor een personeels- of bedrijfsuitje! Een tennisclinic is een goede manier om samen iets te ondernemen en ook nog sportief bezig te zijn.

  • Ontvangst met kopje koffie/thee en taart
  • Uitleg over de techniek en spelregels
  • Training van een gediplomeerde tennistrainer
  • Wedstrijd als afsluiting met prijsuitreiking


Prijs per persoon € 27,60
Duur: 2 uu
r

Uitbreiding met vergadering, lunch, buffet of borrel? Vraag naar de mogelijkheden.

Extra informatie
- Deze arrangementen zijn mogelijk vanaf 8 personen
- Wijzigingen in het aantal personen kunnen tot 5 werkdagen voor aanvang van het arrangement worden doorgegeven via info@kardinge.nl. Na deze termijn is het niet meer mogelijk kosteloos te wijzigen
- Prijzen zijn geldig t/m 31 juli 2015

AV Sportwinkel

Naast schaatshuur, -verkoop en -onderhoud kunt u hier terecht voor tennis- en squashrackets, zwemkleding en zwembrilletjes.