U bent hier: Home / Sportlocaties / Gymzalen en Dojo's / Dojo Goudenregenplein

Nieuws

Groningen hostcity Nationale Sportweek 2018

Groningen viert de start van het sportseizoen in september. Dit maakte wethouder Sport Paul de Rook zaterdagavond tijdens de Nacht van Groningen bekend.

Klanttevredenheidsonderzoek sportbesturen gestart

De gemeente Groningen wil graag weten in hoeverre besturen van scholen en verenigingen tevreden zijn over de dienstverlening van Sport050.

Dojo Goudenregenplein

Dojo Goudenregenplein is onderdeel van het sportgebouw Goudenregenplein en is eigendom van de Gemeente Groningen. De zaal ligt op de 1ste etage, dus niet geschikt voor mindervalide. Het bouwjaar van de dojo is 1955 en de afmeting is 8,5 bij 11 meter en hij is 2,75 meter hoog. De dojo kan van maandag tot en met vrijdag in de avonduren worden gehuurd. In het sportgebouw bevindt zich naast een dojo ook nog een gymzaal. De gymzaal is 12 bij 21 meter en hij is 5,5 meter hoog.

Mogelijkheden

De dojo is geschikt voor diverse budo- en vechtsporten, maar ook voor dansactiviteiten en andere vloersporten. 

Standaard aanwezig in de dojo: judomatten (vast)


Google map tile van Dojo Goudenregenplein

Adres

Goudenregenplein 16
9713 PP Groningen

Beperkte parkeergelegenheid voor auto en ruime parkeergelegenheid voor fiets aanwezig bij de dojo.

Gymzaal en Dojo huren

U kunt een gymzaal of dojo huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes.Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij het kantoor van Sport050 in Sportcentrum Kardinge

Een gymzaal of dojo reserveren kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Heb je vragen over de sportlocatie dan kun je contact opnemen met de afdeling verhuur via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Een reservering  kun je 4 weken van te voren kosteloos annuleren.

Uurtarief Gymzalen en Dojo

Standaard

€ 25,13

Borg sleutel

€ 50,-

Borg tag € 30,-


Sportverenigingen  uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een gymzaal of dojo. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2018 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Virtuele tour

Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.