U bent hier: Home / Sportlocaties / Gymzalen en Dojo's / Dojo Kardinge

Dojo Kardinge

Sportcentrum Kardinge heeft sinds 2014 de beschikking over een eigen dojo. Een dojo is een gymzaal, volledig voorzien van matten waarop met name vechtsporten beoefend kunnen worden. De dojo kunt u vinden op de 1ste etage en is geschikt voor mindervaliden. De ruime dojo (14 bij 19 meter en is 3,5 meter hoog) kan gehuurd worden van maandag tot en met vrijdag na 17.00 uur en in de weekenden en vakanties. Verder vindt u in Kardinge ook nog zwembaden, ijsbanen, tennis- en squashbanen, een sporthal en meerdere vergaderzalen.

Gymzaal of dojo huren
U kunt een gymzaal of dojo huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heeft u een sleutel/tag nodig. Deze kunt u alleen op werkdagen ophalen bij het kantoor van Sport050 in Sportcentrum Kardinge.

Een gymzaal of dojo reserveren kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Heeft u vragen over de sportlocatie dan kunt u contact opnemen met de afdeling accommodatieplanning via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via

Uurtarief Gymzalen en Dojo

Standaard

€ 25,13

Borg sleutel

€ 50,-

Borg tag € 30,-


Sportverenigingen  uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een gymzaal of dojo. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2018 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Nieuws

Groningen hostcity Nationale Sportweek 2018

Groningen viert de start van het sportseizoen in september. Dit maakte wethouder Sport Paul de Rook zaterdagavond tijdens de Nacht van Groningen bekend.

Klanttevredenheidsonderzoek sportbesturen gestart

De gemeente Groningen wil graag weten in hoeverre besturen van scholen en verenigingen tevreden zijn over de dienstverlening van Sport050.

Mogelijkheden

De dojo is geschikt voor diverse budo- en vechtsporten, maar ook voor dansactiviteiten en andere vloersporten. 

Standaard aanwezig in de dojo: judomatten (flexibel)

Adres

Kardingerplein 1
9735 AA Groningen

Ruime parkeergelegenheid voor auto en fiets aanwezig bij de dojo.

Google map tile van Dojo Kardinge