U bent hier: Home / Sportlocaties / Gymzalen en Dojo's / Gymzaal Garmerwolde

Gymzaal Garmerwolde

Gymzaal Garmerwolde is eigendom van de Gemeente Ten Boer. De gymzaal is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers, maar er is geen invalidentoilet aanwezig. De afmeting van de gymzaal is 12 bij 18 meter en hij is 5,5 meter hoog. De gymzaal kan van maandag tot en met vrijdag in de avonduren worden gehuurd.

Mogelijkheden

De gymzaal is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek.

Standaard aanwezig in de gymzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet, badmintonnet en materiaal voor gymnastiek.

Google map tile van Gymzaal Garmerwolde

Adres

W.F. Hildebrandstraat 15A
9798 PH Garmerwolde

Ruime parkeergelegenheid voor auto en fiets aanwezig bij de gymzaal.

Gymzaal en Dojo huren

U kunt een gymzaal of dojo huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes.Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij het kantoor van Sport050 in Sportcentrum Kardinge

Een gymzaal of dojo reserveren kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Heb je vragen over de sportlocatie dan kun je contact opnemen met de afdeling verhuur via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Een reservering  kun je 4 weken van te voren kosteloos annuleren.

Uurtarief Gymzaal Garmerwolde

Per uur volwassenen

€ 8,42

Per uur jeugd

€ 5,52

 

Tarieven zijn geldig t/m 31 december 2017. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.