U bent hier: Home / Sportlocaties / Gymzalen en Dojo's / Gymzaal Goudenregenplein

Nieuws

Klanttevredenheidsonderzoek sportbesturen gestart

De gemeente Groningen wil graag weten in hoeverre besturen van scholen en verenigingen tevreden zijn over de dienstverlening van Sport050.

Roadshow optimaliseer uw clubinkomsten

Op maandag 20 november organiseren Le Credit Sportif, ClubCollect & Sponsit, in de skylounge van het Noordlease Stadion van FC Groningen een informatieve avond voor bestuurders van sportverenigingen over het optimaliseren van de clubinkomsten.

Gymzaal Goudenregenplein

Gymzaal Goudenregenplein is onderdeel van het sportgebouw Goudenregenplein en is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de gymzaal is 1955 en de afmeting is 12 bij 21 meter en hij is 5,5 meter hoog. De gymzaal kan van maandag tot en met vrijdag in de avonduren worden gehuurd. In het sportgebouw bevindt zich naast een gymzaal ook nog een dojo. De dojo is 8,5 bij 11 meter en hij is 2,75 meter hoog.

Mogelijkheden

De gymzaal is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. Daarnaast is hij ingericht voor vechtsporten.

Standaard aanwezig in de gymzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet, badmintonnet en materiaal voor gymnastiek.

Google map tile van Gymzaal Goudenregenplein

Adres

Goudenregenplein 16
9713 PP Groningen

Beperkte parkeergelegenheid voor auto en ruime parkeergelegenheid voor fiets aanwezig bij de gymzaal.

Gymzaal en Dojo huren

U kunt een gymzaal of dojo huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heeft u een sleutel/tag nodig. Deze kunt u alleen op werkdagen ophalen bij de balie van Sportcentrum Kardinge.

Een gymzaal of dojo reserveren kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Heeft u vragen over de sportlocatie dan kunt u contact opnemen met de afdeling accommodatieplanning via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via

Uurtarief Gymzalen en Dojo

Standaard

€ 25,13

Borg sleutel

€ 50,-

Borg tag € 30,-


Sportverenigingen  uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een gymzaal of dojo. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2018 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Virtuele tour

Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.