U bent hier: Home / Sportlocaties / Gymzalen en Dojo's / Gymzalen Corpushuis

Nieuws

Nieuwe insteek Bslim en verenigingsondersteuning Groningen

Per 1 april jl. heeft de gemeente Groningen voor een nieuwe insteek gekozen binnen het sportstimuleringsprogramma Bslim en de verenigingsondersteuning. Hoe ziet dit er uit en wat betekent deze verandering voor de sportverenigingen?

Kick-off Energy Sport Xperience: 2 mei 2017

Tijdens de Nationale Sportweek in Groningen vindt de Energy Sport Xperience plaats. Dit initiatief, een samenwerking tussen de gemeente Groningen, het Huis van de Sport Groningen en de Energy Valley Topclub, is bedoeld om alle takken van sport in Groningen onder de aandacht van het brede publiek te brengen.

Gymzalen Corpushuis

Gymzalen Corpushuis (ook wel oude ALO genoemd) zijn eigendom van de Gemeente Groningen. De afmeting van de gymzaal en danszaal (houten vloer) is 12 bij 21 meter en hij is 5,5 meter hoog, beide voorzien van een tribune. De gymzalen kunnen van maandag tot en met vrijdag in de avonduren worden gehuurd. Daarnaast is er nog volwaardige een sporthal en een grote sportzaal (1/2 sporthal) in de accommodatie.

Mogelijkheden

De gymzaal is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. De danszaal is geschikt voor gymnastiek en dansactiviteiten.

Standaard aanwezig in de gymzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet, badmintonnet en materiaal voor gymnastiek. Standaard aanwezig in de danszaal: ringenstel, klimtouw en verrijdbare spiegelwand (lengte 5 meter).

Google map tile van Gymzalen Corpushuis

Adres

Van Swietenlaan 1
9728 NX Groningen

Beperkte parkeergelegenheid voor auto en ruime parkeergelegenheid voor fiets aanwezig bij de gymzalen.

Gymzaal en Dojo huren

U kunt een gymzaal of dojo huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes. Om toegang te krijgen tot de locatie heeft u een sleutel/tag nodig. Deze kunt u alleen op werkdagen ophalen bij de balie van Sportcentrum Kardinge.

Een gymzaal of dojo reserveren kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Heeft u vragen over de sportlocatie dan kunt u contact opnemen met de afdeling accommodatieplanning via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via

Uurtarief Gymzalen en Dojo

Standaard

€ 25,13

Borg sleutel

€ 50,-

Borg tag € 30,-


Sportverenigingen  uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een gymzaal of dojo. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2018 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Virtuele tour

Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.