U bent hier: Home / Sportlocaties / Gymzalen en Dojo's / Gymzalen Corpushuis

Nieuws

Groningen hostcity Nationale Sportweek 2018

Groningen viert de start van het sportseizoen in september. Dit maakte wethouder Sport Paul de Rook zaterdagavond tijdens de Nacht van Groningen bekend.

Klanttevredenheidsonderzoek sportbesturen gestart

De gemeente Groningen wil graag weten in hoeverre besturen van scholen en verenigingen tevreden zijn over de dienstverlening van Sport050.

Gymzalen Corpushuis

Gymzalen Corpushuis (ook wel oude ALO genoemd) zijn eigendom van de Gemeente Groningen. De afmeting van de gymzaal en danszaal (houten vloer) is 12 bij 21 meter en hij is 5,5 meter hoog, beide voorzien van een tribune. De gymzalen kunnen van maandag tot en met vrijdag in de avonduren worden gehuurd. Daarnaast is er nog volwaardige een sporthal en een grote sportzaal (1/2 sporthal) in de accommodatie.

Mogelijkheden

De gymzaal is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek. De danszaal is geschikt voor gymnastiek en dansactiviteiten.

Standaard aanwezig in de gymzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet, badmintonnet en materiaal voor gymnastiek. Standaard aanwezig in de danszaal: ringenstel, klimtouw en verrijdbare spiegelwand (lengte 5 meter).

Google map tile van Gymzalen Corpushuis

Adres

Van Swietenlaan 1
9728 NX Groningen

Beperkte parkeergelegenheid voor auto en ruime parkeergelegenheid voor fiets aanwezig bij de gymzalen.

Gymzaal en Dojo huren

U kunt een gymzaal of dojo huren op individuele basis of in groepsverband voor sport- en bewegingsactiviteiten en voor kinderfeestjes.Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij het kantoor van Sport050 in Sportcentrum Kardinge

Een gymzaal of dojo reserveren kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Heb je vragen over de sportlocatie dan kun je contact opnemen met de afdeling verhuur via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Een reservering  kun je 4 weken van te voren kosteloos annuleren.

Uurtarief Gymzalen en Dojo

Standaard

€ 25,13

Borg sleutel

€ 50,-

Borg tag € 30,-


Sportverenigingen  uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een gymzaal of dojo. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2018 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Virtuele tour

Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.