U bent hier: Home / Sportlocaties / Gymzalen en Dojo's / Gymzalen MFA De Wijert

Nieuws

Klanttevredenheidsonderzoek sportbesturen gestart

De gemeente Groningen wil graag weten in hoeverre besturen van scholen en verenigingen tevreden zijn over de dienstverlening van Sport050.

Roadshow optimaliseer uw clubinkomsten

Op maandag 20 november organiseren Le Credit Sportif, ClubCollect & Sponsit, in de skylounge van het Noordlease Stadion van FC Groningen een informatieve avond voor bestuurders van sportverenigingen over het optimaliseren van de clubinkomsten.

Gymzalen MFA De Wijert

Gymzalen MFA De Wijert zijn onderdeel van de nieuw te bouwen Multifunctionele Accommodatie De Wijert en zijn eigendom van de Gemeente Groningen. Het verwachte jaar van oplevering van de gymzalen is voorjaar 2018 en de afmeting zijn 13 bij 22 meter en ze zijn 7 meter hoog. De gymzalen kunnen gecombineerd worden tot een spelhal van 26 bij 22 meter. De gymzalen kunnen van maandag tot en met vrijdag in de avonduren worden gehuurd.

Mogelijkheden

De gymzaal is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek (onder voorbehoud).

Standaard aanwezig in de gymzaal: ringenstel, klimrek en -touw, baskets, volleybalnet, badmintonnet en materiaal voor gymnastiek (onder voorbehoud).

Google map tile van Gymzalen MFA De Wijert

Bannertje MFA De Wijert

Uurtarief Gymzalen en Dojo

Standaard

€ 25,13

Borg sleutel

€ 50,-

Borg tag € 30,-


Sportverenigingen  uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een gymzaal of dojo. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2018 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.