U bent hier: Home / Sportlocaties / IJsbanen / Activiteiten

Activiteiten

Voorpagina Troff document Arrangementen op maat
Sportcentrum Kardinge biedt tal arrangementen aan op maat; vergaderen, clinics, bedrijfsfeesten, groepsuitjes. Voor ieder wat wils
Voorpagina ECMAScript program Bedrijfsfeest
Als u op zoek bent naar een geschikte feestlocatie voor uw feest, dan bent u bij Sportcentrum Kardinge aan het juiste adres! Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een familiefeest, een bedrijfsfeest of een studentenfeest, voor elke gelegenheid zijn wij de perfecte feestlocatie.
Voorpagina VCS/ICS calendar IJsclinics
Op zoek naar een activiteit voor een familiedag, een vrijgezellendag of een bedrijfsuitje? Wilt u eens iets anders dan de standaard activiteiten? Denk dan eens na over een clinic bij Sportcentrum Kardinge. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor clinics. Zo organiseren wij de schaatsclinic, maar ook een ijshockeyclinic en een curlingclinic behoren tot de mogelijkheden.
Voorpagina Recreatief Schaatsen
Voorpagina Schaatshuur
De schaatshuur wordt door AV sport gedaan. Dit is de sportwinkel binnen sportcentrum Kardinge.
Voorpagina ECMAScript program Schaatsles
In sportcentrum Kardinge worden verschillende schaatslessen gegeven voor jong en oud. In de vakanties zijn er speciale vakantiecursussen.
Voorpagina Schaatsles volwassenen
In sportcentrum Kardinge worden verschillende schaatslessen gegeven voor jong en oud. In de vakanties zijn er speciale vakantiecursussen.
Voorpagina Schlittschuh laufen
Voorpagina Schoolschaatsen
Schaatsschool Kardinge organiseert in het schaatsseizoen weer schoolschaatsen voor leerlingen van het (speciaal) basisonderwijs en het voortgezet (speciaal) onderwijs. Scholen die zich aanmelden kunnen kiezen uit een drieweekse schaats- of ijshockeycursus, een eenmalige schaats- of ijshockeyles of een keer vrijschaatsen op de 400 meterbaan.
Voorpagina Trimschaatsen
Voor recreant schaatsers die graag één keer in de week in groepsverband willen trainen zijn er de trimuren. Op deze uren worden er door een aantal schaatsverenigingen trainingen verzorgd voor recreantleden.