U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportcentrum Kardinge / Groepen zwemmen of schaatsen

Groepen schaatsen en zwemmen

Samen met een groep vrienden, collega's of familie komen schaatsen en zwemmen in Sportcentrum Kardinge. Dit kan tijdens onze recreatieve openingstijden. Voor een groep vanaf 10 personen hanteren wij een gereduceerd groepstarief. Om in aanmerking te komen voor het groepstarief is het noodzakelijk om minimaal 2 werkdagen voorafgaand aan uw bezoek te reserveren.

Arrangementen en clinics

Voor groepen vanaf 10 personen zijn er ook clinics. Probeer eens een schaatsclinic, curlingclinic of ijshockeyclinic. Houd je meer van het ‘droge’ dan is een tennisarrangement of squasharrangement misschien iets voor jullie. Meer informatie over de schaatsclinics , tennis- en squashclinics of schoolsport.

Horeca mogelijkheden
De activiteit uitbreiden met een lunch, borrel of buffet? je kunt je wensen in uw reservering aangeven.

Reserveren en/of meer informatie?
Om direct te reserveren kun je op de onderstaande link klikken. Eventuele extra informatie kun je hier ook opvragen. Let er wel op dat het noodzakelijk is om minimaal 2 werkdagen voorafgaand aan het bezoek te reserveren, als je in aanmerking wil komen voor groepskorting.

reserverenTarieven Groepen

Vanaf 10 personenPrijs per persoon:
Groepstarief t/m 16 jaar en 65+Zwemmen: €4,20
Schaatsen: €5,00
Groepstarief 17 jaar en ouderZwemmen: €5,30
Schaatsen: €6,70
ScholenZwemmen: €3,00
Schaatsen: €3,60
Groeps- en schooltarieven worden alleen gehanteerd wanneer er in een keer voor de hele groep wordt afgerekend en vooraf wordt gereserveerd. Tarieven zijn geldig van 1 augustus 2017 tot 31 juli 2018.

Voor schaatshuur kunt u Sportwinkel AV Sport bezoeken. Bekijk hun website voor het aanbod: www.avsport.nl