IJsclinics Kardinge

Op zoek naar een activiteit voor een familiedag, een vrijgezellenfeestje of een bedrijfsuitje? Wilt u eens iets anders dan de standaard activiteiten? Denk dan eens na over een clinic bij Sportcentrum Kardinge. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor clinics. Zo organiseren wij een schaatsclinic, maar ook een ijshockeyclinic en een curlingclinic behoren tot de mogelijkheden.

Tijdens onze clinic krijgt u deskundige begeleiding van onze professionele instructeurs. Zij helpen u waar nodig en zorgen dat u aan het einde van de clinic met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Horeca mogelijkheden
U kunt uw clinic uitbreiden met iets lekkers zoals een lunch, borrel of buffet. U kunt uw wensen in uw reservering aangeven.

Schaatsclinic Kardinge

Bij een schaatsclinic kunt u met z'n allen tegelijk schaatsen. Er wordt niet op niveau ingedeeld, zoals de schaatslessen, waardoor u allemaal tegelijk actief bent en plezier heeft. De instructeur helpt iedereen waar nodig en past het advies per persoon aan. Zo kan iedereen in zijn of haar eigen tempo genieten van de schaatsclinic. Ook zijn er mogelijk heden voor een bochtenclinic.

Extra informatie

  • De schaatsclinic is mogelijk tijdens de recreatieve openingstijden van de ijsbanen
  • De schaatsclinic is mogelijk van 7  oktober 2017  t/m 25 maart  2018

IJshockeyclinic Kardinge

Altijd al een keer willen ijshockeyen? Dan is dit uw kans. Lekker met z'n allen tegelijk bezig. U krijgt wat techniektraining van een instructeur en daarnaast enkele spelregels van ijshockey uitgelegd. De clinic wordt afgesloten met een wedstrijdje.

Extra informatie

  • Een ijshockeyclinic wordt i.v.m. de beschikbaarheid van het ijs voornamelijk op werkdagen tot 15:30 uur georganiseerd.
  • Een ijshockeyclinic is mogelijk van 16 september 2017 t/m 25 maart 2018.

Curlingclinic Kardinge

Het is de sportsensatie van de laatste Olympische Winterpelen. Curling is een precisiesport en geschikt voor jong en oud. Zorg dat jouw curlingsteen het dichtst bij “het huis” komt!

Let op:

  • Er zijn alleen nog beperkt mogelijkheden voor een clinic op werkdagen voor 15:00 uur.
  • Na 25 maart 2018 zijn de banen gesloten en is een curlingclinic niet meer mogelijk. Op zaterdag 15 september start het nieuwe seizoen weer!

Tarieven ijsclinics

Jeugd t/m 16 en 65+€ 9,70
Volwassenen€ 15,10

De clinics zijn mogelijk vanaf 10 personen.

Een clinic duurt standaard een uur.
Prijzen zijn exclusief schaatshuur hiervoor verwijzen we u naar www.avsport.nl

Aanmelden

Meld je nu direct aan voor een clinic.
Wijzigingen in het aantal personen kunnen tot 5 werkdagen voor aanvang van de schaatsclinic worden doorgegeven via info@kardinge.nl. Na deze termijn is het niet meer mogelijk om kosteloos te wijzigen.