U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportcentrum Kardinge / Schaatsen Kardinge / Transponder MyLaps

Transponder MyLaps

Mylaps

Ben je een fanatieke schaatser en train je keihard om je PR’s te verbeteren? Of ben je iets minder fanatiek, maar vind je het wel leuk om statistieken bij te houden over je rondetijden? De MYLAPS ProChip meet ál je rondetijden, geeft ze direct weer op het scorebord langs de baan* en ook online kun je jouw rondetijden en andere statistieken terugvinden.

Bij je ProChip krijg je de mogelijkheid om online een gratis MYLAPS account aan te maken. Via dit persoonlijke account kun je al je rondetijden bekijken, analyseren en delen. Met een ProChip worden je rondetijden gemeten op alle overdekte ijsbanen in Nederland, en ook op de 3 kilometer lange ijsbaan Flevonice kun je de ProChip gebruiken.

* niet aanwezig in Kardinge

Hoe het werkt
De ProChip FLEX werkt met een abonnement. In eerste instantie kies je een ProChip met een abonnement voor 1, 2 of 5 jaar en na iedere periode kun je het abonnement makkelijk online verlengen. En gaat je ProChip kapot? Zo lang je abonnement loopt valt de ProChip onder de uitgebreide garantieregeling. De ProChip draag je aan de meegeleverde enkelband, die ook goed past onder een schaatspak.

Multifunctioneel
Mooi meegenomen: ben je een fanatieke wielrenner? Bij alle officiële KNWU wedstrijden is een ProChip verplicht en ook bij veel toertochten wordt gebruik gemaakt van ProChips. Daarnaast worden bij veel skeelerwedstrijden de chips gebruikt. Hij is dus multifunctioneel en je kunt hem het hele jaar door gebruiken.

Deze high-tech chips worden wereldwijd gebruikt bij vele schaatswedstrijden, bijvoorbeeld bij de wereldbekerwedstrijden langebaanschaatsen, shorttrack en zelfs bij de Olympische Spelen. Voor meer informatie en om een ProChip FLEX te bestellen, kijk op mylaps.com.

Bekijk je rondentijden  in sportcentrum Kardinge