Aquaslim

De AquaSlim cursus draait om sporten, verantwoorde voeding en een gezond gewicht maar ook om de opbouw van spiermassa. Je volgt de cursus met een groep deelnemers die allemaal aan een gezonde levensstijl willen werken. Gedurende 8 weken 2 x per week intensief bewegen in het water onder leiding van de professionele sportinstructrice en 1 x per week meten en wegen met voedingsadvies en ondersteuning. Het sporten en veranderen van het eetpatroon zorgt ervoor dat je daadwerkelijk successen voor de lange termijn behaalt.

De cursus bestaat uit de aquasport lessen en de theoretische les. Tijdens de training sta je tot je middel in het water en kun je je eigen tempo aanhouden. In het water ben je bijna gewichtloos wat deze training zeer geschikt maakt voor mensen met overgewicht. Aan de andere kant zorgt de  weerstand van het water dat je tijdens de training veel meer calorieën verbruikt dan met dezelfde oefeningen op het droge.  Bij deze oefeningen trainen we bewust bepaalde spieren en met het wekelijks meten van de spiermassa is deze cursus ook zeer geschikt voor het gecontroleerd opbouwen van spiermassa.

Om een goed totaalbeeld van je gezondheid te krijgen meten we naast gewicht zowel het vetpercentage als de spiermassa. Deze gegevens zijn ook de input voor het samenstellen van je persoonlijke menu en daarom op de persoon gericht en effectiever. De menu's zijn opgesteld met de visie van diëtisten en de Voedingsnormen van de Gezondheidsraad. Persoonlijke voorkeuren zoals vegetarisch, geen vis of andere producten zijn ook mogelijk. Er zijn menu's voor verschillende doelen; vetpercentage- en gewichtsreductie, gezond op gewicht blijven of intensief sporten.

Aan het eind van de cursus bespreken we met je wat je het beste kunt doen om de in de cursus behaalde resultaten voor de lange termijn vast te houden.Rooster

Maandag 19.30-20.30 Voedingsadvies
Maandag: 20:45 – 21:15 Aquaslim
Vrijdag: 19.45 - 20.15 uur Aquaslim

Op bijzondere (feest)dagen gaan de lessen niet door.

De AquaSlim cursus zal starten op 7 mei bij minimaal 10 deelnemers, dus geef je snel op. Het is ook mogelijk om op elk moment na 7 mei met de cursus te starten, de cursus duur blijft dan ook 8 weken.

Tarieven en aanmelden

Het tarief voor de AquaSlim cursus van 8 weken is € 165, dit is inclusief toegang voor 2x per week aquasporten, 1x per week wegen en meten met voedingsadvies en een menu voor 8 weken.

Het opgeven voor deze cursus doe je met het formulier. Informatie over AquaSlim kunt u krijgen door een mail naar info@kardinge.nl te sturen.