Aquaslim

De Aqua Slim cursus draait om sporten, verantwoorde voeding en een gezond gewicht. U volgt de cursus met een groep deelnemers die allemaal aan een gezonde levensstijl willen werken. Gedurende 12 weken 2 x per week intensief bewegen in het water onder leiding van de professionele sportinstructrice en 1 x per week meten en wegen met voedingsadvies en ondersteuning door een officiële voedingsdeskundige.

De cursus bestaat uit de aquasport lessen en de theoretische les, het is niet mogelijk om deze lessen apart te volgen. Tijdens de training staat u tot uw middel in het water en kunt u uw eigen tempo aanhouden. In het water ben je bijna gewichtloos wat deze training zeer geschikt maakt voor mensen met overgewicht. Aan de andere kant zorgt de  weerstand van het water dat er tijdens de training veel meer calorieën verbruikt worden dan met dezelfde oefeningen op het droge. 


Rooster

Maandag 19.30-20.30 Voedingsadvies
Maandag: 20:45 – 21:15 Aquasport
Vrijdag: 19.45 - 20.15 uur Aquasport


De cursus zal starten in september/oktober en we zoeken daarvoor 30 deelnemers dus geef u snel op. De exacte datum wordt aan de deelnemers bekend gemaakt.

Voedingsadvies

Voor het theoretische deel van de cursus geeft Voedingsburo van der Linde voedingsadviezen waarbij ook alle deelnemers gewogen en gemeten worden. Om een goed totaalbeeld van uw gezondheid te krijgen worden naast gewicht zowel het vetpercentage als de spiermassa gemeten.

Wilt u meer informatie over de cursus dan kunt u op vrijdag 8 september van 19.45 tot 20.15 naar de informatieavond in Sportcentrum Kardinge komen.Tarieven en aanmelden

De kosten voor deze cursus met 12 weken 2x in de week aquasporten en 1x per week wegen, meten en voedingsadvies  zijn €295,-

Gedeeltelijke vergoeding van cursus door uw zorgverzekering kan mogelijk zijn, de voedingsadviseur kan u hier meer informatie over geven.

Het opgeven en de betaling van de complete cursus gebeurd bij Voedingsburo van der Linde. Opgave kan via het formulier. Informatie over de cursus kunt u bij Voedingsburo van der Linde krijgen via  of 0598-432501