U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportcentrum Kardinge / Zwemmen Kardinge / Fifty Fit Kardinge

Fifty Fit Zwemmen sportcentrum Kardinge

Bij gezond ouder worden hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt blijft langer mobiel. Een bij uitstek geschikte vorm van bewegen is zwemmen. Door de opwaartse druk van het water is belasting minimaal en de kans op blessures daardoor klein. U kunt recreatief zwemmen of meedoen met één van de aangeboden groepslessen. Na het zwemmen kunt koffie drinken in ons restaurant. Zo blijft u fit en het is nog gezellig ook! De lessen hebben vrije inloop, opgave vooraf is niet nodig.

Rooster / Tijden Fifty Fit

Maandag t/m donderdag

TijdOnderdeel
10.00 - 10.30Aquajogging/Aquarobic
10.30 - 11.00Aquajogging/Aquarobic
11.00 - 13.00Ontspanningsoefeningen
10.00 - 12.00Banen zwemmen


Op bijzondere (feest)dagen  zijn er geen groepslessen. Tijdens de meivakantie (30 apr-4 mei) is er een aangepast rooster.

Tarieven groepslessen

Entree per keer €7,50
12 baden kaart €75,00

 

De 12 kaart is onbeperkt geldig en je betaalt € 7,50 borg voor het polsbandje.
Je kunt de 12-kaart online kopen of opwaarderen
Tarieven geldig van 1 aug 2017 t/m 31 juli 2018.

  Webkassa knop

Groepslessen met vrije inloop

Tijdens de groepslessen geeft een instructeur oefenvormen ter bevordering van een soepel lichaam en de coördinatie. Er zijn diverse groepslessen en u kunt zelf bepalen waar u aan mee wilt doen. U kunt kiezen uit aquarobics, aquajogging, rek-  en strekoefeninen en recreatief zwemmen. De groepslessen worden iedere maandag tot donderdag in de ochtend aangeboden in Sportcentrum Kardinge en de inloop is vrij.