U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportcentrum Kardinge / Zwemmen Kardinge / Kweekvijver

Kweekvijver 3+

De kweekvijver is een groep speciaal voor 3 jarigen waarbij u als ouder samen met uw zoon of dochter les krijgt in het instructiebad met een verhoogde bodem.

De les duurt 30 minuten waarbij de lesgever u als ouder opdrachten geeft die u samen met uw kind kan doen. Hierbij moet u denken aan: samen bellen blazen, liedjes zingen, leren drijven, onder water leren gaan, spetters verdragen en zelf leren inspringen maar ook survival technieken zoals in het water vallen en op de rug draaien of in en uit een boot klimmen.  Er wordt gewerkt met verschillende materialen om het zo uitdagend mogelijk te houden.
De lessen hebben een vrije inloop, opgave vooraf is niet nodig

Kweekvijver 300x400

Kweekvijver 4+

Is uw kind 4 jaar maar is hij of zij nog te jong voor de echte zwemles? Dan is kweekvijver 4 iets voor uw kind.

Uw kind krijgt les waarbij u als ouder in zwemkleding naast het bad zit. Het is de bedoeling om uw kind zelfstandig te maken en te laten wennen aan de zwemles. Indien nodig kan de lesgever u erbij vragen om te helpen met uw zoon of dochter. De les duurt 30 minuten en vindt plaats in het instructiebad met een verhoogde bodem.

Uw kind krijgt opdrachten die variëren van: drijven met hulpmiddel tot los drijven zowel op de buik als de rug. Het trappelen met de benen ( crawlslag) met een hulpmiddel. Maar ook de kikker-vliegtuig-potlood ( schoolslag en rugslag) worden geoefend. Ook wordt het zelfstandig inspringen en onder water gaan gestimuleerd.

Vanuit kweekvijver 4 kan uw kind doorstromen naar de reguliere zwemlessen. Meer informatie hierover vindt u op de pagina over zwemlessen.

 

Rooster Kweekvijver

DagTijdenZwembadActiviteit
Za 10.15 - 10.45   Instructiebad  Kweekvijver 3
Za10.45 - 11.15InstructiebadKweekvijver 4

 

Tijdens de vakanties en bijzondere (feest)dagen zijn er geen groepslessen.

Tarieven groepslessen

Entree per keer €7,50
12 baden kaart €75,00

 

De 12 kaart is onbeperkt geldig en je betaalt € 7,50 borg voor het polsbandje.
Je kunt de 12-kaart online kopen of opwaarderen
Tarieven geldig van 1 aug 2017 t/m 31 juli 2018.

  Webkassa knop