U bent hier: Home / Sportlocaties / Sporthallen / Sporthal Kardinge

Nieuws

Nieuwe insteek Bslim en verenigingsondersteuning Groningen

Per 1 april jl. heeft de gemeente Groningen voor een nieuwe insteek gekozen binnen het sportstimuleringsprogramma Bslim en de verenigingsondersteuning. Hoe ziet dit er uit en wat betekent deze verandering voor de sportverenigingen?

Kick-off Energy Sport Xperience: 2 mei 2017

Tijdens de Nationale Sportweek in Groningen vindt de Energy Sport Xperience plaats. Dit initiatief, een samenwerking tussen de gemeente Groningen, het Huis van de Sport Groningen en de Energy Valley Topclub, is bedoeld om alle takken van sport in Groningen onder de aandacht van het brede publiek te brengen.

Uurtarief Sporthallen

Hele hal
2/3 hal
Halve hal    
1/3 hal

€ 56,73
€ 48,73
€ 31,84
€ 24,82

 

Sportverenigingen  uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sporthal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2017 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Sporthal Kardinge

Sporthal Kardinge is onderdeel van Sportcentrum Kardinge en is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de sporthal is 2014 en de afmeting is 24 bij 45 meter en de sporthal is 7 meter hoog. De sporthal kan van maandag tot en met vrijdag (na 17.00 uur), in de weekenden en vakanties worden gehuurd en is door middel van scheidingswanden op te delen in drie sportruimtes. Sporthal Kardinge is geschikt voor mindervaliden en heeft geen tribunecapaciteit, daarnaast zijn diverse horecavoorzieningen aanwezig. In het multifunctionele complex bevinden zich naast een sporthal ook nog zwembaden, ijsbanen, tennis- en squashbanen, een dojo en vergaderzalen.

Mogelijkheden

De sporthal is geschikt voor diverse zaalsporten. Denk aan zaalvoetbal, handbal, korfbal, basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek.Standaard aanwezig in de sporthal: zaalvoetbaldoelen, baskets, volleybalnetten, badmintonnetten en materiaal voor gymnastiek.

Sporthal huren

Een sporthal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Om toegang te krijgen tot de locatie heeft u een sleutel/tag nodig. Deze kunt u alleen op werkdagen ophalen bij het kantoor van Sport050 in Sportcentrum Kardinge.

Een sporthal reserveren kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Heeft u vragen over de sportlocatie dan kunt u contact opnemen met de afdeling accommodatieplanning via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via
Google map tile van Sporthal Kardinge

Adres

Kardingerplein 1
9735 AA Groningen
050-3676767

Ruime parkeergelegenheid voor auto en fiets is aanwezig bij de sporthal.