U bent hier: Home / Sportlocaties / Sporthallen / Sporthal Kardinge

Nieuws

Groningen hostcity Nationale Sportweek 2018

Groningen viert de start van het sportseizoen in september. Dit maakte wethouder Sport Paul de Rook zaterdagavond tijdens de Nacht van Groningen bekend.

Klanttevredenheidsonderzoek sportbesturen gestart

De gemeente Groningen wil graag weten in hoeverre besturen van scholen en verenigingen tevreden zijn over de dienstverlening van Sport050.

Uurtarief Sporthallen

Hele hal
2/3 hal
Halve hal    
1/3 hal

€ 57,43
€ 49,33
€ 32,23
€ 25,13

 

Sportverenigingen  uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sporthal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2018 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Sporthal Kardinge

Sporthal Kardinge is onderdeel van Sportcentrum Kardinge en is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de sporthal is 2014 en de afmeting is 24 bij 45 meter en de sporthal is 7 meter hoog. De sporthal kan van maandag tot en met vrijdag (na 17.00 uur), in de weekenden en vakanties worden gehuurd en is door middel van scheidingswanden op te delen in drie sportruimtes. Sporthal Kardinge is geschikt voor mindervaliden en heeft geen tribunecapaciteit, daarnaast zijn diverse horecavoorzieningen aanwezig. In het multifunctionele complex bevinden zich naast een sporthal ook nog zwembaden, ijsbanen, tennis- en squashbanen, een dojo en vergaderzalen.

Mogelijkheden

De sporthal is geschikt voor diverse zaalsporten. Denk aan zaalvoetbal, handbal, korfbal, basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek.Standaard aanwezig in de sporthal: zaalvoetbaldoelen, baskets, volleybalnetten, badmintonnetten en materiaal voor gymnastiek.

Sporthal huren

Een sporthal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Om toegang te krijgen tot de locatie heb je een sleutel/tag nodig. Deze kun je alleen op werkdagen ophalen bij het kantoor van Sport050 in Sportcentrum Kardinge.

Een sporthal reserveren kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Heb je vragen over de sportlocatie dan kun je contact opnemen met de afdeling verhuur via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via Een reservering  kun je 4 weken van te voren kosteloos annuleren.
Google map tile van Sporthal Kardinge

Adres

Kardingerplein 1
9735 AA Groningen
050-3676767

Ruime parkeergelegenheid voor auto en fiets is aanwezig bij de sporthal.