U bent hier: Home / Sportlocaties / Sporthallen / Sporthal Vinkhuizen

Nieuws

Klanttevredenheidsonderzoek sportbesturen gestart

De gemeente Groningen wil graag weten in hoeverre besturen van scholen en verenigingen tevreden zijn over de dienstverlening van Sport050.

Roadshow optimaliseer uw clubinkomsten

Op maandag 20 november organiseren Le Credit Sportif, ClubCollect & Sponsit, in de skylounge van het Noordlease Stadion van FC Groningen een informatieve avond voor bestuurders van sportverenigingen over het optimaliseren van de clubinkomsten.

Sporthal Vinkhuizen

Sporthal Vinkhuizen is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van de sporthal is 1970 en de afmeting is 30 bij 44 meter en hij is 7 meter hoog. In het complex bevindt zich naast een sporthal ook nog een dojo. De sporthal kan van maandag tot en met vrijdag en in de weekenden worden gehuurd en is door middel van scheidingswanden op te delen in twee sportruimtes. Sporthal Vinkhuizen is geschikt voor mindervaliden en heeft beperkte tribunecapaciteit, daarnaast is een kantine aanwezig.

Mogelijkheden

De sporthal is geschikt voor diverse zaalsporten, zoals zaalvoetbal, handbal, korfbal, basketbal, volleybal, badminton en gymnastiek.

Standaard aanwezig in de sporthal: ringenstel, klimtouw, zaalvoetbaldoelen, baskets, volleybalnetten en badmintonnetten.

Google map tile van Sporthal Vinkhuizen

Adres

Radiumstraat 150
9743 SV Groningen
050-5713650

Ruime parkeergelegenheid voor auto en beperkte parkeergelegenheid voor fiets aanwezig bij de sporthal.

Sporthal huren

Een sporthal is uitstekend geschikt voor evenementen met veel deelnemers of veel bezoekers. In de hal vinden grotere (sport)evenementen, toernooien, competities en trainingen plaats. Om toegang te krijgen tot de locatie heeft u een sleutel/tag nodig. Deze kunt u alleen op werkdagen ophalen bij het kantoor van Sport050 in Sportcentrum Kardinge.

Een sporthal reserveren kan eenvoudig via ons online reserveringssysteem. Heeft u vragen over de sportlocatie dan kunt u contact opnemen met de afdeling accommodatieplanning via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via

Uurtarief Sporthallen

Hele hal
2/3 hal
Halve hal    
1/3 hal

€ 57,43
€ 49,33
€ 32,23
€ 25,13

 

Sportverenigingen  uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sporthal. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2018 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Virtuele tour

Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.