U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportparken / Atletiekcentrum Stadspark

Nieuws

Prijswinnaar Onderzoek Sportparken bekendgemaakt!

Door mee te doen aan het Onderzoek Sportparken heeft Jacco van Leeuwen uit Groningen de waardebon ter waarde van 150 Euro gewonnen.

Groninger sportclubs positief over Gelijk Speelveld

Het College van Burgemeester & Wethouders heeft de kaders van het Gelijk Speelveld eind vorig jaar vastgesteld. Met het Gelijk Speelveld wil de gemeente de ongelijkheid tussen buitensportclubs met betrekking tot eigendom en vergoedingen gelijk te trekken. Dit is ook een wens van de Groninger Sportkoepel.

Atletiekcentrum Stadspark

Atletiekcentrum Stadspark is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van het sportpark is 1962 en bestaat uit een 400-meter lange atletiekbaan (zes lanen), één sprintbaan, vier springbakken, vier werpkooien en één oefenhoek. Het atletiekcentrum kan van maandag tot zondag in beperkte mate gehuurd worden vanwege de verenigingen en scholen die structureel gebruikmaken van het atletiekcentrum. Tijdens de schoolvakanties is er wel ruime beschikbaarheid.

Mogelijkheden

Het sportpark is geschikt voor diverse buitensporten zoals atletiek en schoolsport.

Standaard aanwezig op het sportpark: vaste atletiekmaterialen.

Google map tile van Atletiekcentrum Stadspark

Adres

Mulock Houwerlaan 25
9727 KG Groningen

Beperkte parkeergelegenheid voor auto en ruime parkeergelegenheid voor fiets aanwezig bij het sportpark.

Sportpark huren

De sportparken worden vooral door sportverenigingen en scholen gebruikt voor buitensporten en (sportieve) evenementen. Maar ook bedrijven en instellingen kunnen hier hun sporttoernooien of evenementen houden.

Om dit sportpark te huren voor een (sport)evenement neemt u contact op met de afdeling accommodatieplanning via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via

Uurtarief Sportparken

Wedstrijdveld (gras/kunstgras)  
Hockeyveld
Oefenveld (gras/kunstgras)
Oefenhoek
Atletiekcentrum Stadspark
Wielerbaan Corpus den Hoorn
Alleen kleedkamer

€ 29,58
€ 26,31
€ 13,46
€   8,55
€ 73,55
€ 57,43
€ 25,13

 

Sportverenigingen  uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sportpark. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2018 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Het tarief van een sportpark is inclusief gebruik kleedkamers.

Virtuele tour

Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.