U bent hier: Home / Sportlocaties / Sportparken / Sportpark Corpus den Hoorn

Nieuws

Sporters tevreden over dienstverlening

Bezoek aan ijsbaan en zwembad voldoet ruimschoots aan de verwachtingen.

Klanttevredenheidsonderzoek sportbesturen gestart

De gemeente Groningen wil graag weten in hoeverre besturen van scholen en verenigingen tevreden zijn over de dienstverlening van Sport050.

Sportpark Corpus den Hoorn

Sportpark Corpus den Hoorn is eigendom van de Gemeente Groningen. Het bouwjaar van het sportpark is 1972 en bestaat uit vier voetbalvelden natuurgras, twee voetbalvelden kunstgras, één combiveld rugby/voetbal kunstgras, één combiveld American Football/voetbal kunstgras, vier hockeyvelden kunstgras, één honkbalveld natuurgras, twee softbalvelden natuurgras, één wielerbaan en één oefenhoek natuurgras. Het sportcentrum kan van maandag tot zondag in beperkte mate gehuurd worden vanwege de verenigingen en scholen die structureel gebruikmaken van het de ruimte. Tijdens de schoolvakanties is er wel ruime beschikbaarheid.

Mogelijkheden

Het sportpark is geschikt voor diverse buitensporten zoals voetbal, hockey, rugby, American Football, honk- en softbal, wielrennen en schoolsport.

Standaard aanwezig op het sportpark: vaste voetbaldoelen, rugbydoelen, American Football doelen en hockeydoelen.

Vaste koerstijden op de wielerbaan op dinsdag van 18.30-19.30 uur en donderdag van 17.30-20.00 uur (april t/m september).
Nog niet gekeurd Goedgekeurd Herkeuren Afgekeurd Onderhoud

Kijk altijd op je eigen verenigingssite om te kijken welke wedstrijden zijn afgelast.

Laatste keuring: 14-01-2018 01:06

Adres

Laan Corpus den Hoorn 98-102
9728 JR Groningen

Ruime parkeergelegenheid voor auto en fiets aanwezig bij het sportpark. Klik hier voor een plattegrond van het sportpark.


Sportpark huren

De sportparken worden vooral door sportverenigingen en scholen gebruikt voor buitensporten en (sportieve) evenementen. Maar ook bedrijven en instellingen kunnen hier hun sporttoernooien of evenementen houden.

Om dit sportpark te huren voor een (sport)evenement neemt u contact op met de afdeling accommodatieplanning via telefoonnummer 050 367 63 66 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via

Uurtarief Sportparken

Wedstrijdveld (gras/kunstgras)  
Hockeyveld
Oefenveld (gras/kunstgras)
Oefenhoek
Atletiekcentrum Stadspark
Wielerbaan Corpus den Hoorn
Alleen kleedkamer

€ 29,58
€ 26,31
€ 13,46
€   8,55
€ 73,55
€ 57,43
€ 25,13

 

Sportverenigingen  uit de gemeente Groningen ontvangen korting op het uurtarief van een sportpark. Tarieven zijn geldig t/m 31 juli 2018 en inclusief BTW. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Het tarief van een sportpark is inclusief gebruik kleedkamers.

Virtuele tour

Klik hieronder om rond te kijken in de sportaccommodatie.