U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Helperzwembad / Aquasporten Helperzwembad

Aquasporten in het Helperzwembad

Wilt u actief aan uw conditie werken en dat op een leuke manier? Kom dan Aquasporten! Er zijn verschillende groepslessen waar u uit kunt kiezen, zoals Aquarobics of Aquajogging. Groepslessen zijn geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd en conditie.

Rooster Aquasporten

DagTijd
Maandag19.30 - 20.00 (wedstrijdbad) | Aquarobic
Vrijdag19.15 - 19.45 (recreatiebad) | Aquajogging


Tijdens de vakanties en op bijzondere (feest)dagen vervallen de groepslessen.

Wist je dat er nog aquasporten in Zwembad de Parrel en in Kardinge worden gegeven?


Tarieven groepslessen

Entree per keer €7,50
12 baden kaart €75,00

 

De 12 kaart is onbeperkt geldig en je betaalt € 7,50 borg voor het polsbandje.
Je kunt de 12-kaart online kopen of opwaarderen
Tarieven geldig van 1 aug 2017 t/m 31 juli 2018.

  Webkassa knop

Aquarobics

U staat tot uw borst in het water en doet oefeningen met verschillende materialen op het ritme van de muziek. Alle spiergroepen komen aan bod en aquarobics werkt spierversterkend. Het water zorgt voor ontspanning en de gewrichten worden minimaal belast.

Aquajogging

Aquajoggen is geschikt voor iedereen. Het is een combinatie van 'lopen' in het water en fitness op muziek. De oefeningen worden uitgevoerd met behulp van een wet-belt. Hierdoor kunt u in een verticale houding lopen in diep water. De oefeningen zijn er op gericht om de spieren van de buik, billen, benen en armen te trainen.  Aquajogging is geschikt voor de fanatieke sporter, maar ook voor de sporter die het wat rustiger aan wilt doen. Denk hierbij aan zwangere vrouwen en personen met rugklachten. Omdat aquajogging in diep water plaatsvindt, is het belangrijk dat u kunt zwemmen.