U bent hier: Home / Sportlocaties / Zwembaden / Openluchtbad de Papiermolen

In verband met een grote renovatie zijn wij in 2018 het hele seizoen gesloten. Volg de renovatie op Facebook

Als alternatief gaat het Helperzwembad in de zomervakantie ( 23 jul - 2 sept) open. Sportcentrum Kardinge is altijd tijdens de zomervakantie open.

Nieuws van de Papiermolen

Helperzwembad open tijdens zomervakantie

Speciaal voor banen zwemmen is het Helperzwembad geopend.

Helperzwembad open tijdens zomervakantie

Survivalzwemmen 4 jarigen

Op donderdag 1 maart wordt als pilot een survivalzwemles gegeven in Zwembad de Parrel

Goede Voornemens Sporten

Welke sportieve voornemens heb jij? Kom sporten in onze zwembaden of op de ijsbaan!

Goede Voornemens Sporten

Openluchtbad de Papiermolen


De Papiermolen is hét openluchtbad van de stad Groningen. Dit mooie en ruim opgezette bad biedt zomers zwemplezier voor jong en oud! Kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven in het water met de 3 duikplanken en een 35 meter lange glijbaan. Het 50-meterbad is ook zeer geschikt om baantjes te trekken en op de grote speel- & zonneweide is het heerlijk toeven in de zon! Het zwembad is het gehele seizoen door verwarmd, dus ook met kouder weer kunt u heerlijk zwemmen. Er is een beperkt aantal kuisjes aanwezig: een deel met eigen meegenomen slotjes, de andere met 50 cent muntjes.

Openingstijden

In seizoen 2018 zijn we gesloten in verband met een grote renovatie.

Bestelknop PM

Openingstijden kassa

Tijdens het zwemseizoen is de kassa geopend van:
Maandag t/m vrijdag: 7.00 - 18.30 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 -18.30 uur

Er kan ook met pin betaald worden.

Bij warm weer langere openingstijden

Pakeeroverlast

In verband met de aanleg van de ringweg zuid is er parkeeroverlast voor auto's . Er zullen verwijsborden staan met waar je kunt parkeren en bij grote drukte zullen er verkeersregelaars staan. Voor fietsen is er voldoende parkeergelegenheid.

Tarieven 2017 Papiermolen

seizoenvoorverkoop
t/m 2 jaargratis
t/m 16 jaar & 65+€ 4,50
17 jaar en ouder€ 5,70
Gezinskaart*€ 14,00
Groepstarief jeugd**€ 4,10
Groepstarief volwas.**€ 5,10
Scholen **€ 2,95
12-kaart t/m 16 jaar& 65+ hoog
€ 45,00
12-kaart 17 jaar en ouder hoog
€ 57,00
Bijbetaling per keer 12-kaart laag€ 0,90
Seizoensabonnement€ 81,00€ 74,50
Gezinsabonnement**€ 222,00€ 199,00
Jaarabonnement€ 245,00

Voorverkoop is van 17 april t/m 12 mei 2017. Te koop in de webkassa en in Sportcentrum Kardinge, Zwembad de Parrel en het Helperzwembad

De 12-kaart en abonnementen zijn ook te koop in de webkassa ( uitzondering gezinsabonnement) Er geldt een borg van €7,50. Tegen bijbetaling van €0,90 per keer kun je met je 12-kaart laag tarief (De Parrel, Helperzwembad en ochtenduren 25 m bad van Kardinge) zwemmen in de Papiermolen.
*gezinskaart geeft toegang op zaterdag- en zondagochtend tot 12.00 uur: min. 1 volwassene vanaf 18 jaar, max. 5 personen per kaart.
** alleen geldig via het reserveringsformulier, vanaf 10 personen
*** Het gezinsabonnement is voor maximaal 5 personen in 1 gezin en alleen te koop bij de kassa. De abonnementen zijn geldig in de Papiermolen, het Helperzwembad, De Parrel en Kardinge. Het zomerabonnement is geldig  van 13 mei t/m 10 september in alle zwembaden, de voorverkoop hiervan is van 10 april t/m 13 mei
 
Algemene voorwaarden.

Een hapje en drankje in de Papiermolen.

De openingstijden van de horeca zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Er zijn echter automaten aanwezig in de kantine waar u te allen tijde terecht kunt voor koffie/thee, fris, koeken en snacks.
Heeft u vragen of opmerkingen over de horeca, stuurt u dan een e-mail naar info@papiermolenhoreca.nl. Wanneer u uw naam en telefoonnummer erbij zet, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor een spectaculaire en zomerse verjaardag!!

In Openluchtbad de Papiermolen kun je ook je verjaardagsfeestje vieren. Gezellig met al je vriendjes en vriendinnetjes ravotten in het water, van de glijbaan racen en de mooiste sprongen van de duikplank maken! En dit alles lekker in de zon en in de buitenlucht!
En mocht het toch slecht weer worden, dan kan het hele feestje zo verplaatst worden naar het subtropisch zwembad van Sportcentrum Kardinge!

Meer informatie over kinderfeestje

De Papiermolen 60 jaar!

Augustus 2015 is er een jubileumuitgave uitgebracht ter ere van het 60 jaar bestaan van openluchtbad de Papiermolen en het 90 jaar bestaan van het Helperzwembad. In de uitgave staan oude foto’s en feiten over beide baden. Het boek is nog steeds aan te schaffen. Wilt u meer informatie ontvangen over de jubileumuitgave? Vul dan uw gegevens in bij de kassa of stuur een mail naar info@de-papiermolen.nl.

badpak vrouw pm

Nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de Papiermolen?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.